Anmeldelser af Due Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Due Relais

Læs personlige anmeldelser af Due Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Due Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mogens og ledsager fra Hadsund boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 4. til d. 10. august 2008.

Lejligheden var meget dejlig og godt med plads og en skøn terasse. Dog var det måske rart at der var et par liggestole på så stor en terasse. At der var SÅ langt ned til badestranden havde vi alligevel ikke troet og heller ikke at det kostede omkr. 30Eur. om dagen for en parasol og 2 liggestole til 4 personer. Det overraskede os noget i negativ retning. Morgenmaden på stedet var bestemt ikke noget at skrive hjem om. Der var mere dækket op til eftermiddagskaffe end morgenmad. Vi kunne godt have ønsket os noget mere brød istedet for 3 slags kager og kiks. Det pålæg der var lagt frem kl.8.00 om morgenen lå heller ikke på køl og efter en time i 30 graders varme er det heller ikke just lækkert. Så vi havde selv frsik brød og frugt med til morgenmaden, det kunne nok ændres til en anden gang der kommer nordboere til stedet... Iøvrigt kan restauranten FISH som ligger ved nedkørslen til stedet varmt anbefales. Dejlig mad, sød betjening og rimelige priser. Men alt i alt kan vi kun anbefale stedet til andre, dejlig nem og kort afstand til seværdigheder, mange muligheder for at spise ude og lækre isbarer.

In-Italia's kommentar

Det er ganske normalt at det at leje parasol og liggestole kan ligge på alt mellem 10-25 euro pr. person om dagen alt efter hvor i Italien man vælger at feriere. Heldigvis findes der også en masse frie strande, hvor man uden beregning blot kan benytte sit håndklæde. En god idé er - hvis man f.eks. er afsted på ugebasis - at spørge om mulige ugentlige rabatter - da man her kan spare en del penge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Per Juul og familie fra Vedbæk boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har kun lovord tilovers for vores tur. Vi er udelukkende positivt overraskede, både hvad boliger (red. familien boede også i Casa Generosa i Cetara), områder, de lokales venlighed over for os turister og In-italia. In-italia's beskrivelser af de forskellige områder og boliger er virkelig fin vejledning, forventningerne blev indfriet til fulde og on-line bestillig er dejlig nem. De to opholdssteder var vidt forskellige, og var som vi havde håbet på, - og mere til, især for sådan nogle som os, der gerne vil lidt væk fra det alt for turistede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Iben og Nicolai fra Søborg boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 28. juli til d. 4. august 2008.

Det var en absolut skøn tur til vietri sul mare. Vi blev hentet i en stor mercedes, så flot afhentning må man sige!
Hotellet levede bestemt op til forventningerne.. Alt var pænt og i orden. Vi betalte hverken depositum eller for rengøring- da vi selv havde gjort pænt efter os. Og det vi havde drukket fra mini-baren fik vi gratis. Meget venlig ejer.. Vi havde heldigvis købt en ordbog, for det overraskede os noget at de ikke kunne et ord engelsk.. Så det tog lang tid for os at bestille mad:)

Helt igennem en dejlig ferie- nok ikke den sidste..

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helen og Villi John fra Hjørring boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 19. til d. 2. august 2008.

Fra 19. juli til 2. august har vi boet i Due Relais i Vietri sul Mare, der ligger tæt ved Salerno på Amalfikysten. Det har været en rigtig god oplevelse. Hotellet er ganske som beskrevet på In-Italias hjemside: "en lille perle" - med både sjæl og stil. Begge dele sørger husets unge værtinde, Ilaria de Piano, med sikker hånd for. Der er 7-8 lejligheder og værelser i tre etager, alle med balkon ud til det blå Middelhav, så der er nok plads til 15- 20 personer i alt. Hver morgen mellem kl. 8 og 10 er der morgenbord for alle gæster på den øverste terrasse. Det var en lidt speciel oplevelse, at alle gæster - på nær et enkelt fransk par - var fra Danmark - og alle udsendt af In-italia. Så der blev udvekslet gode råd og tips - hyggeligt og udbytterigt. Resten af dagen var vi så - heldigvis - overladt til italienerne: søde, rare og hjælpsomme mennesker, der dog stort set kun forstår italiensk. Man kommer ikke ret langt med engelsk her (Ilaria er en undtagelse).

Amalfikysten har meget at byde på.
Vi var nok mest optaget af byerne Ravello og Positano, der - som alle byer her - vel er ganske turistprægede; men som i kraft af beliggenheden på de stejle, utilgængelige bjergsider ned mod havet og den 2-3-tusind-årige meget nærværende historie stadig er bjergtagende(!).
Der er kun én vej mellem byerne - kystvejen fra Salerno til Sorrento, og den er lidt af en prøvelse: smal med bratte stigninger og fald og et uendeligt antal af hårnålesving. Hertil kommer, at den er vildt befærdet af italienere, der tilsyneladende skifter karakter, når de sætter sig bag rattet i en bil: hurtige, hidsige og hensynsløse! På scooter er de endnu
værre: selv i tæt trafik lykkes det at køre som om, de er de eneste på vejen - uden om, inden om - lige meget, bare de kommer frem med veninden på bagsædet - og af og til en lille dreng eller pige stående ret op og ned bag rattet. Første gang tilbagelagde vi de ca. 30 km fra Vietri til Positano på ca. 1½ time, siden med tiltagende rutine kom vi ned på 1 time.
I det hele taget er det klogt at have bilforsikringen i orden, hvis man vil køre her, hvor vores private statistiske beregninger peger på, at omtrent 75% af bilerne har større eller mindre skader - eller også skal man benytte sig af de gode muligheder for at sejle. Herved kommer man også til de mange små kystbyer på den allersmukkeste måde - og så undgår man oven i købet det altid meget nærværende parkeringsproblem: enten er der slet ingen plads eller også er det meget dyrt.
Vi sejlede fra Positano til Amalfi - 20 minutter med Metro Mare, det kan anbefales! Ligeledes den herlige sejltur fra Positano til Capri med "L´uomo et la Mare" - en skøn heldagstur for 15-20 personer med en relativ lille yacht. Turen består dels af 3-4 timers selvstændig tid på øen, dels en sejltur rundt om øen med grotter, svømmetur fra båden, solbad på fordækket med iskoldt aqua-minerale, småkager og et glas champagne. Pris: 40 euro + 10 euro for en tur i "Den blå Grotte".

Men der er meget andet: Vesuv, Pompeji og Herculanum - De græske templer i Paestum - Overdådige keramikbutikker i Vietri - og selvfølgelig pizzariaer, trattoriaer, osteriaer eller ristoranter, hvor man kan gå på opdagelse i den spændende italienske madkultur. På Amalfikysten ligger især fiskerestauranterne tæt, og de er et besøg værd!


Det er anden gang, vi har booked ferieophold hos In-italia (sidste år var det Sicilien), og vi har været meget tilfredse begge gange. In-Italia holder, hvad de lover; alting virker velorganiseret og medarbejderne er hjælpsomme og har kendskab både til danske og italienske forhold.
Måske burde man i forbindelse med Due Relais, gøre mere ud af beskrivelsen af den meget stejle og smalle brolagte adgangsvej med plads til max. én (ikke for stor) bil med sidespejlene slået ind. Den vil sikkert være ganske skræmmende for de fleste danske bilister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inger & Niels fra Viborg boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 23. til d. 27. juli 2008.

Due Relais i Vietri sul Mare - det var bare et fantastisk sted - sikken udsigt, og her gav altanen mere end fuld valuta for pengene. Dog synes vi, at tilkørselsvejen og P-forholdene er noget mere besværlige end I beskriver på hjemmesiden - hvis man vover sig fra hovedvejen og helt ned til stedet vil vi anbefale, at man lejer bil med
forsikring helt uden selvrisiko - det havde vi ikke!!

In-Italia's kommentar

Det er ikke uden årsag, at alle biler, der udlejes gennem In-Italia, netop har en sådan fuld kasko uden selvrisiko...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map