Anmeldelser af Due Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Due Relais

Læs personlige anmeldelser af Due Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Due Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Flemming og kone fra København boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 4. til d. 11. juli 2009 efter at de havde været en uge i Cilento, mere præcist på Palazzetto Florio i Santa Maria di Castellabate. Han skrev efter ferien:

Efter den første uges mere landlige omgivelser, skiftede miljøet brat. Ilarias hus Due Relais hænger på klippesiden ud til Salernobugten. Udsigten fra terrassen er til at fortabe sig i. Havet og bugten med kysten og Salernos ’skyline’ på den anden side. Fiskerne om morgenen, de små lyst- og turistbåde der futter frem og tilbage hele dagen og ikke mindst færgerne, krydstogtskibe og containerskibene til og fra Salerno. Alt det er til at falde hen over, når man kigger op fra bogen eller fra den hjemmelavede frokost eller middag. Der kan nemt smutte en time eller to og et glas kølig rosé eller spumante med blot at glo i tanketom ro.

River man sig løs fra det skønne hus, ligger stranden lige nedenfor. Ja, det vil sige et par hundrede trappetrin nede. Huset ligger nemlig lige midt mellem kystvejen og stranden – et par hundrede meter op eller ned. Det er vilkårene, når man vil ud og se. Stranden er en rigtig lokal-italiensk strand. Tætpakket med frodigt liv. Sjovt og med en lille - ikke særlig moderne – strandpromenade bag. Selve byen Vietri ligger igen oppe ad bjergsiden. Lidt krævende at nå til fods, men en bus eller den lejede bil klarer det nemt. Og besøg den! Ikke særlig turistet og ingen særlige turistseværdigheder, men så meget desto mere værd at bruge en sen eftermiddag / tidlig aften på.

Vietri er første by efter motorvejen på kystvejen til Amalfi og alle de andre turiststeder på sydkysten af halvøen. Det er sjovt – men kræver gode køreegenskaber og agtpågivenhed – at køre ad den smalle og snoede kystvej til Amalfi, Atrani, Posistano og op til Ravello, men der er rigelig af turist-seværdigheder og fine kunstoplevelser. Og man vil helt sikkert møde mange danskere, svenskere, amerikanere og alle mulige andre. Og få italienere, der ikke har med turisme at gøre. Men de små, berømte kystbyer er vel et besøg værd.

Heldigvis havde vi tid til en dag i Napoli. Skønt. Fantastisk og umådeligt sjovt. Men en dag er for lidt. Og Napoli har på ingen måde fortjent sit ry som en farlig by. Lommetyve? Ja. Ligesom København og Århus. Men oplevelserne i byens virvar af stræder / gader, butikker, restauranter og mylder af liv fjerner hurtigt al nervøsitet og overmander med sit sansebombardement.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og Alexander fra Værløse boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi har været meget tilfredse med turen som helhed og indkvarteringen i både Sperlonga og Vietri.

Specielt Due Relais i Vietri var en usædvanlig god oplevelse, uventet stor lejlighed, enorm god service. Ejer/manager Ilaria de Piano var meget venlig, hjælpsom og imødekommende. Vi har kun et enkelt forslag til forbedring: I rejsebeskrivelsen kunne tilføjes at man skal fortsætte ad Amalfi-vejen længere end man tror, forbi keramikværksted mm., før man når Fish-restauranten og den stejle sidevej bagud ned til venstre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Charlotte og rejsefælle fra Aalborg boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 11. til d. 13. maj 2009.

Vi har haft en skøn tur tul Vietri sul mare og det dejlige hotel Due Relais. Vi havde egentlig kun booket 2 dages overnatning, men forlængede det til 6 dage. Skøn beliggenhed lige ud til Middelhavet, hvor man på det store balkon får indtryk af at befinde sig på et cruise- skib. Bølgeskvulpet kan høres når man ligger i sengen. Denne er dog desværre frygtelig hård ! Ellers var der på værelset et lille køkken samt tilstødende værelse med en enkelt seng og plads til bagagen.Morgenmaden på den øverste terasse var typisk italiensk med 3 slags sandkage og tørt toast, men den søde Ilaria hyggede om os, så også det gled ned.

Selve byen er typisk italiensk. Vi var de eneste ikke- italienske turister i byen, på dette out-of-season tidspunkt og ganske få taler engelsk , på de få åbne restauranter. Der er en dejlig lokal stemning i byen med fint gammelt centrum op ad bjerget. Heldigvis er den idylliske Cetara kun 5 km væk hvor der er flere forrygende restauranter. Naturligvis besøgte vi byerne langs Amalfi kysten samt Pompei. Og ja det er rigtigt- lad være med at køre , tag bussen det er meget nemmere og billigere. Selv på dette tidspunkt er det svært at finde parkering og de smalle veje samt store turbusser giver én sved på panden. Men tag selv derned og oplev det !!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og familie fra Højbjerg boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 6. til d. 11. april 2009.

Vi havde et dejligt ophold på hotel Due Relais i Vietri Sul Mare. Beliggenheden er HELT fantastisk og hotellet virker helt nyt, med flotte værelser med balcon lige ud til havet og udsigt ind over byen.
Værtinden bor i huset og er meget sød og hjælpsom. Dejlig morgenmad på terassen. Hvis man ønsker noget bestemt til morgenmad, kan man bede værtinden om det - f.eks. lidt grovere franskbrød til morgenmad i stedet for det sædvanlige toast-pap-brød. Så tror jeg bare hun køber det i stedet for. Vi var de eneste gæster, sammen med en svensk familie og en norsk par, og der var i det hele taget meget få turister på Amalfi kysten i Påsken.
Vi var heldige med vejret, men hvis solen ikke skinner er det ret køligt på det tidspunkt. Italienerne gik stadig klædt i vintertøj. En anden gang vil vi nok vente til Pinsen, for at være mere sikre på vejret.
Vietri Sul Mare var meget stille, og vores favoritbyer er Minori og Maiori pga. den lange og livlige kystpromenade. Der er også mere by inde bagved. Mht. at komme til og fra og rundt i området ligger Vietri Sul Mare dog perfekt. Den snoede vej langs Amalfi kysten er nok den værste vi nogensinde har kørt på, og vi vil anbefale at tage bussen langs kysten, og nyde udsigten, som er fabelagtig smuk. Bussen holder lige ved nedkørslen til hotellet. Vi lejede en Fiat Punto og kunne lige køre ned ad stien til de 3 parkeringspladser ved hotellet, men jeg vil ikke anbefale at køre derned i en større bil. Parker evt. nede i byen, og gå op ad stien derfra. Det er ikke muligt at parkere oppe på landevejen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map