Anmeldelser af Due Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Due Relais

Læs personlige anmeldelser af Due Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Due Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten fra Esbjerg N boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 4. til d. 15. august 2012.

Vi var på en meget dejlig tur - vi boede utroligt smukt - ubeskriveligt, morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om, men vi havde en utrolig dejlig ferie, der blev gjort rent og skiftet håndklæder hver dag og alle var venlige og hjælpsomme, vil blot gøre opmærksom på at man skal være ret god til bens når man vælger Due Relais - 90 trappetrin ned fra den smalle vej, før man når "kommandobroen" dertil skal man jo huske at vejen til Vietri Marina også er lidt strabaserende især når temperaturen er godt over 30gr og der ikke er skygge nogen steds.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim og familien fra København Ø boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 3. til d. 7. oktober 2011 og på Palazzo Vingius i Minori fra d. 7. til d. 10. oktober 2011.

Vi havde en dejlig tur til Italien.

Vil fremhæve følgende ved Due Relais: Fantastisk udsigt og lejlighed. Lidt svært at finde, men vi kom også sent om aftenen, så det gjorde det ikke nemmere.
Vi betalte ikke for rengøring og parkering, selvom det var anført (måske ikke normalen), men stor ros til den flinke ejer, som altid var behjælpelig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Leif og rejsefællen fra Dragoer boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 21. til d. 28. september 2011.

Fint hotel. Men vi kunne ønske, at der blev stillet en armstol mere op i lejligheden, så der var en til hver på terrassen. Man kunne også godt bruge en enkelt større slagter-/brødkniv i lejlighedskøkkenet. Men fin behandling. Og: sengene var lidt for hårde for os ældre mennesker. Men en herlig udsigt til strand, hav og trafikhavnen.

Fiskerestauranten "Dal Pescatore" var bare helt ok.

Man skal ikke køre til Salerno i myldretiden om formiddagen (10-12). Så skal man bruge 45 min i kø. Det kan anbefales at tage bussen til Amalfi og sejle hjem til Salerno og med bus fra stationen hjem til Vietri.

Dejlig tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jette og Ole boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 30. juli til d. 11. august 2011 og på Decumani Hotel de Charme i Napoli fra d. 11. til d. 12. august 2011.

Vi har haft en rigtig god ferie i Vietri Sul Mare. Vi tilbragte 10 dage på Due Relais som levede helt op til forventningerne.
Beliggenheden var perfekt i forhold til at komme rundt med offentlig transportmidler, kort afstand til Salerno hvor både tog og skib afgår fra. Bussen tog vi enten direkte oppe fra vejen eller fra Vietri; fungererde også perfekt. Vi fik god vejledning i at købe billige billetter hos værtinden i huset.

Vi finder det charmerende med den Italienske måde at forholde sig til tid på, så husk derfor, når morgenmaden serveres mellem 8.00 og 10.00 er det nærmere 8.30 eller 8.45.

Vi fik rene håndklæder dagligt, der var viskestykker til køkken, og sengelinned blev skiftet 1 gang. Udsigten og altanen er fantastisk og de 10 dage vi tilbragte på stedet var ikke spor for meget - vi besøgte Pæestum, Pompei, Amalfi, Positano, Ravello, Sorrento og andre små byer, området er så flot, og i Vietri Sul Mare mødte vi næsten udelukkende Italienske turister.

Albori den lille by på bjerget over Vietri sul Mare er et besøg værd, både med den offentlige bus, og den restaurant /Agriturismo som Due Relais har en shuttle-aftale med. Vi nød et fantastisk måltid lavet af husets egne produkte, blev hentet og kørt lige til døren efter en dejlig aften.

Vi mener at have læst, at der går en trappe direkte ned til vandet fra Due Relais. Det gør der ikke mere, så måske skal det rettes.

Vi vil gerne sige tak til in-italia for god service og hjælp - og vil til enhver tid anbefale jeres service til andre og gerne benytte os af den igen.


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og rejsefælle fra Blokhus boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 21. til d. 25. juni 2011.

Postitivt:
Dejlig stor lejlighed med helt fantastisk udsigt over vand og kysten. Venligt personale. I forhold til andre steder vi boede på turen på Amalfikysten, var lejligheden faktisk billig.

Negativt:
Vi sad fast i elevatoren i 30 min. med alarmen igang inden det lykkedes os at rokke elevatoren, så vi kunne snige os ud! Da der ikke var andre tilstede - herunder personale - til at hjælpe, var der tale om en meget ubehagelig oplevelse, specielt fordi der var ca. 30 C i den lille elevator. Til andre gæster: Hold Jer langt væk fra elevatoren.

Til og frakørslen til ejendommen er for øvede bilister - på samme måde med parkeringen.
Byen er meget italiensk og ikke vandt til udenlandsktalende turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
John og rejsefælle fra Måløv boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 1. til d. 8. september 2010, på Hotel La Corallina i San Marco di Castellabate fra d. 8. til d. 10. september 2010, på Locanda di San Martino i Matera fra d. 10. til d. 11. september 2010, på Masseria Salinola i Ostuni fra d. 11. til d. 13. september 2010 og på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola i San Cipriano Picentino fra d. 13. til d. 14. september 2010.

Indledningsvis vil vi gerne rose jeres bureau for en særdeles god og professionel behandling på alle måder.
Og en ting er hvordan ting omtales i salgsmatriale, noget andet er virkeligheden. Men igen må vi sige, at de steder vi havde booket fuldt og helt levede op til de beskrivelser, som I havde givet, og det er virkelig en god ting.

Om de enkelte steder vil vi gerne sige om vores oplevelser:

Vietri Sul Mare: Amalfikysten er helt fantastisk smuk og alene at besøge dette område kan klart anbefales. At bo i området omkring Vietri Sul Mare synes vi var et rigtigt godt valg. Det er jo den første by på Amalfikysten, men også den by, som er allermest u-turistet og altså der, hvor almindelige italienere er. Derfor en skøn by at snuse rundt i og opleve almindelige forretninger, restauranter m.v. og altså ikke som f.eks. Amalfi by og Positano, som jo udelukkende er sat op til turister.
Der går både fra byen Salerno til Amalfi, Positano og Capri. En af disse ture bør man unde sig selv. Kysten er utrolig smuk fra vandsiden. Selve kystvejen er en meget meget snoet sag og til tider meget smal. Hvis man kører selv, skal man være forberedt på at det kræver den største koncentration at køre der, og som fører af bilen er der ikke tid til at nyde udsigterne - men det kan sagtens lade sig gøre at køre. Det største problem med at køre selv er faktisk parkering. Det er stort set umuligt at parkere bilen i nogle af byerne og så kan det jo være nok så anstrengende at køre kystturen frem og tilbage uden at kunne stoppe op i nogle af byerne. I hvert fald ikke de store af dem - man kan måske være heldig i de mindre. Men parkeringsproblemet er nu et generelt problem i Italien. Så hvis man skal opleve - og det bør man da - f.eks. Amalfi by, Positano o.s.v. så er det bedst ad vandvejen synes vi. Man kan også tage en bus - men det er rimelig langsommeligt, og så er der jo det underlige at man i Italien ikke kan købe billet i busserne, men skal købe dem i en tobakskiosk eller anden forretning, som ikke ligefrem har store skilte omkring det - så det skal man lige finde ud af. Hvis man tager bilen til Salerno for at tage bådene derfra er der en kæmpe p-plads (mod betaling ganske vist) så det fungerer fint på den måde.

Due Relais, som vi boede på er helt fantastisk. ALLE boligerne har balkon med 180 graders udsigt over bugten. Det er helt fantastisk, og der findes ikke noget bedre end at sidde på balkonen om aftenen og nyde lidt god vin, ost, pølse, skinke og melon og svømme helt hen over udsigten. En anden rigtig god ting ved stedet som bør nævnes er at der er skygge på balkonerne fra kl. ca. 14 hver dag, og det er rigtig godt, fordi man i solen normalt ellers ikke kan opholde sig der, fordi det er for varmt. Så her kan man altså sætte sig og og nyde det, når man kommer hjem om eftermiddagen efter dagens oplevelser.
Lejligheden var indvendigt enormt lækker og meget velholdt og meget flot rengjort. Men som andre har påpeget så ER sengene altså rimelig hårde.
Skønt at få morgenmad på øverste terrasse - selv om morgenmaden er meget italiensk - forstået på den måde at der er flere slags kager og søde sager og noget ost og skinke - hvorimod brød ikke er noget man gør så meget i.

Og så kræver det god kondition at skulle op ad de 93 trin der er op til vejen fra stedet. Så skønt at vores kufferter blev båret op af en fra stedet, da vi skulle rejse.

Til sidst skal omtales tilkørsels- og parkeringsforholdene. Det er beskrevet at man kan bestille - og betale for - en parkeringsplads på stedet. Vi må sige det sådan at hvis det IKKE er muligt at få en sådan plads, så bør man ikke tage en bil med dertil. Man KAN ganske vist holde på kystvejen, men den er så smal at det ikke er særligt tilrådeligt. Når man så kommer og skal ned til stedet så foregår det ad en UTROLIG stejl og smal nedkørsel. Man står nærmest op i bilen og der er kun plads til en bil, så man håber på at man ikke møder en modgående. OG så hold for guds skyld øje med det MEGET lille skilt på højre hånd ca. 100 meter nede med Due Relais. Hvis man overser det - hvad vi gjorde - så ender man ved en hvid jernlåge og kan ikke komme videre og kan ikke vende bilen. Vi måtte så vente til en behjertet sjæl skulle ud af lågen, så vi kunne få lov til at køre ind og vende.

Men alt i alt er Due Relais et pragtfuldt sted, som på det varmeste kan anbefales, hvis man lige er opmærksom på ovenstående.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pia og rejsefælle boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 28. august til d. 1. september 2010, på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 1. til d. 4. september 2010, på Hotel Central i Sorrento fra d. 4. til d. 8. september 2010 samt på B&B Donna Regina i Napoli fra d. 8. til d. 11. september 2010.

Først og fremmest vil vi takke jer for jeres forslag af hoteller. De var rigtig dejlige og den velkomst man fik på dem, synes vi var ud over det sædvanlige. Meget personligt og alle gik straks i gang med at informere om området. Selvfølgelig var hotellet i Sorrento ”Hotel Central” ikke så intimt som de andre, men venlig og god betjening. Og så var sengen slået op, når man kom hjem om aftenen – så føler man sig virkelig velkommen. Her synes vi også det var en fordel, at der var en swimmingpool, da hotellet alligevel ligger sådan, at man ikke lige smutter en tur i vandet. Og en svømmetur kan være tiltrængt efter støvede besøg i Ercolanum og Pompei.

Donna Regina i Napoli er et kapitel for sig, det er svært at beskrive den følelse man får, når man træder ind ad døren til ”hotellet” især efter at have kravlet ind i porten med kufferter og op i den minimale elevator og tænkt: Hvad f….. er det her for et sted. Det skal og bør opleves. Men igen en fantastisk modtagelse og et fabelagtigt sted.

På den måde som vi holder af at rejse, var de fire byer vi boede i perfekte og rigtig gode udgangspunkter for diverse oplevelser. Fra Vietri via Salerno var det meget nemt med bus at besøge Pæstum, som virkelig kan anbefales. Det er et meget smukt område, som forøvrigt dufter lidt af ZOO. Grunden er opdræt af bøfler lige i nærheden, men det nåede vi ikke at besøge, men osten fik vi smagt mange gange.

Restauranten ”FISH” lige i nærheden af hotellet, kan varmt anbefales, men tag også bussen ind til Cetara en aftenstund, det er et meget hyggeligt lille fiskerleje.

Fra Positano var vores hovedudflugt vandreturen på ”Gudernes sti” – det skal opleves og man kan selv gøre den mere eller mindre vanskelig. Udover det byder Positano på en meget smukt beliggenhed, spændende at udforske med meget smalle gyder, der snor sig op i bjergene hvorfra udsigten, som så mange steder på kysten, er ”bjergtagende”.

Vi valgte Sorrento, da hovedformålet var at besøge Ercolanum og Pompei, hvilket er meget nemt og bekvemt herfra. Man går op til stationen og køber en dagsbillet til lidt over 3 EURO. Den gælder hele togturen: Sorrento-Ercolanum-Ercolanum-Pompei-Pompei-Sorrento. I Ercolanum valgte vi at benytte et taxafirma til at køre os ud til udgravningerne og retur Det er et godt valg, da de ligger lidt for langt til at gå derud og hvis man først skal til at finde lokalbusser, så går der en del tid med det.

Hvis vi skal være en lille bitte smule negative, så kan man godt fornemme at Sorrento er et charter-sted. Priserne får lige et hak opad og for at leje to liggestole og en parasol skal man hoste op med 25 EURO pr. dag. Men vi må anbefale et Pizzaria, der ikke ligger så langt fra Hotel Central på den anden side ind mod centrum: da FRANCO – det er et festligt sted med nogen meget velsmagende pizzaer for ikke at tale om deres skinke. Og et besøg i den store citronlund – også ud til hovedgaden – er anbefalelsværdigt. Her er smukt, skyggefuldt og her høstes citroner, appelsiner etc. og deres Limoncello smager vidunderligt.

Vi kan ellers IKKE anbefale at gå langs med hovedgaden, der er en infernalsk trafikstøj, så søg ned bagom i retning mod vandet og prøv at finde ind mod centrum, som om aftenen heldigvis er lukket for trafik.

Napoli er, ja hvad skal man sige: støjende, beskidt, stor, smuk, spændende, historisk – en by som er en meget stor mundfuld at sluge. Vi havde planlagt at besøge Vesuv fra Napoli, men vejret var ikke rigtig med os og det meste af tiden var toppen indhyllet i store, tunge skyer, men dagen før afrejse til Danmark omkring kl. 12.00, så det ud til at vejret klarede op, så vi sprang ind i en taxa, der kunne tage os til stationen, men i taxa’en hang en prisliste der viste at hvis man ville køres direkte til Vesuv og retur fra Napoli og hvor der blev ventet på èn i to timer, så kostede det 90 EURO. Så det valgte vi – det viste sig at være en god ide, for hvis vi havde taget det offentlige havde vi ikke nået at komme til toppen og ned igen i godt vejr.

Vi skal helt sikkert tilbage til kysten en dag og for øvrigt også tilbage til Rom en gang og så vil vi helt bestemt vælge at benytte jer som sparringspartner igen – det har kun været godt og tak for det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map