Feriebolig i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Due Relais

Morgenmad på den fælles terrasse Morgenmad på den fælles terrasse Lejlighed Penelope e Ulisse Lejlighed Penelope e Ulisse Lejlighed Totò e Peppino Værelset Rome e Giulietta Lejlighed Tom & Jerry
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Due Relais er et lille paradis, som er bygget ind i klipperne mellem kystvejen og stranden i udkanten af Marina di Vietri (der ligger lige neden for den historiske bydel Vietri sul Mare), og hvor der er både hotelværelser og lejligheder. Udsigten over byen og stranden er fantastisk, og i godt vejr kan du se helt til Pæstum og Cilento.

Sympatisk og serviceminded værtinde

Villaen var oprindeligt privat - men er i løbet af de seneste år, blevet indrettet til et lille eksklusivt relais med både værelser og lejligheder. Stedet drives af den meget sympatiske og hjælpsomme Ilaria, der har en baggrund som advokat - men som nu lægger al sin energi i at give gæsterne en uforglemmelig ferieoplevelse. Villaen ligger på en lille meget smal brostensbelagt vej, der ender blindt nede ved stranden.

Læs mere om Due Relais

Terrasser med havudsigt i botaniske omgivelser

Selv om villaen er bygget ind i klipperne, er området utrolig frodigt - og på den store fællesterrasse, hvor man også spiser morgenmad, føler man sig hensat til en botanisk have. De mange terrasser, balkoner samt villaens form, får samtidig én til at føle sig som på et krydstogtskib - hvilket også var de oprindelige ejeres intention. Man skal være opmærksom på, at der er mange trapper, da det ikke har været muligt at lave elevator helt oppe fra vejen.

Gode udflugtsmuligheder

Beliggenheden tæt på kystvejen og i nærheden af Vietri, gør Due Relais til et oplagt udgangspunkt for udflugter i området. Man er tæt på motorvejen, som hurtigt fører én til både Napoli, Pompei, Salerno, Pæstum og naturområdet Cilento. Lige så hurtigt kommer man til de mere kendte byer på Amalfikysten som Amalfi, Ravello og Positano - og fra Salerno, er der forbindelse med båd til hele Amalfikysten, Capri, Sorrento og Napoli.

Offentlig transport eller bil?

Vi anbefaler, at I kommer med offentlig transport, da pladsen på Amalfikysten er trang og da det er nemt at ankomme til Due Relais. Hvis I kommer med offentlig transport, kan I stå af lokalbussen, som kører mellem Amalfi (18 km) og stationen i Salerno (7 km), på kystvejen, og så gå de få meter ned til Due Relais. Kommer I i bil, så kan I forudbestille parkering, som betales nede på stedet. I vil enten få tildelt en af de 4 parkeringspladser på selve stedet eller en plads på en aflåst parkeringsplads ca. 100 m. fra Due Relais. Man garanteres ikke en bestemt p-plads på forhånd. Gæster der kommer i større biler, kommer automatisk til at parkere på p-pladsen ca. 100 m væk, da den lille p-plads ved Due Relais kun kan rumme små køretøjer. Endelig kan I parkere nede i byen i de blå båse til en højere pris, men det kan være svært at finde ledige pladser. OBS: Beliggenheden og de mange trapper gør, at stedet ikke kan anbefales til gangbesværede, selvom der dog er elevator i bygningen.

Lyse værelser med terrasse og havudsigt

Due Relais har tre værelser og tre etværelseslejligheder, som er indrettet i nordisk stil, og som har møbleret balkon / terrasse med havudsigt, TV samt aircondition og værdiboks. Der er morgenmad inkluderet i prisen for værelserne og for lejlighederne, mens der i værelserne også er inkluderet daglig rengøring. Der findes endvidere to større lejligheder i den laveste etage - du finder flere oplysninger på Appartamenti grandi al Due Relais. Bemærk at der i højsæsonen på stranden nede foran vil være liv og glade dage fra strandgæster og strandbarer. Nogle vil synes, det er sommerligt og livsbekræftende, mens andre vil kunne finde det støjende.

Lejlighederne på Due Relais

Etværelseslejlighed m. terrasse og havudsigt

Der er tre lejligheder af slagsen på Due Relais. De er på ca. 30 m² og består af opholdsrum med køkkenniche med 4 gasblus og ovn i et skab, dobbeltseng samt badeværelse med bruser. I lejligheden er der endnu en enkeltseng, hvor der kan sove et barn eller en voksen. Fra lejligheden har du udgang til terrasse med bord og stole, hvorfra du har udsigt mod både Salerno og Vietri mod øst og mod Amalfi mod vest (men selve Amalfi by kan du ikke se).

Dobbeltværelse (Romeo & Giulietta) med balkon og havudsigt

Due Relais har to dobbeltværelser, som er hyggeligt indrettet i nordisk stil. Værelset Romeo e Giuletta ligger på 1. sal og har en nydelig balkon mod vest (altså mod Amalfi, som du dog ikke kan se). Balkonen er møbleret med bord og to stole. Der er TV, værdiboks, aircondition, minibar samt bad med bruser og føntørrer.

Dobbeltværelse (Stanlio e Olio) med balkon og havudsigt

Due Relais har to dobbeltværelser, som er hyggeligt indrettet i nordisk stil. Værelset Stanlio e Olio ligger på 1. sal og har en nydelig balkon mod øst (altså mod Vietri sul Mare og Salerno). Balkonen er møbleret med bord og to stole. Værelset er desuden udstyret med TV, værdiboks, aircondition, minibar samt bad med bruser og føntørrer.

Suiteværelse (Enrico e Anna) m. have og havudsigt

Her bor du øverst i ejendommen i et selvstændigt anneks med egen have, hvor du kan sidde og nyde havudsigten. Suiten blev indrettet i 2015 og adskiller sig markant fra alle de andre - det har været Ilarias agt at skabe et inspirerende og romantisk åndehul med god plads og flot udsigt. Suiten er på ca. 35 m² og ligger i to plan. Du kommer ind i stueetagen og mødes af en rummelig entre. En vindeltrappe fører op til etagen ovenover, hvor der er opholdsrum med stor glasdør, der vender mod havet, et rummeligt soveværelse, badeværelse med bruseniche og hårtørrer samt toilet. Foran indgangsdøren i nederste plan kan du med havet nedenfor sidde og nye solstrålerne i din private have med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser m. terrasse og havudsigt

Toværelseslejligheden er på ca. 60 m² og består af køkken med 4 gasblus og ovn, opholdsrum med mulighed for to opredninger på sovesofa, et dobbeltværelse samt badeværelse med bruser og badeværelse med badekar.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser m. terrasse og havudsigt

Treværelseslejligheden består af køkken med 4 gasblus og ovn, opholdsrum med mulighed for to opredninger på sovesofa, to dobbeltværelser samt badeværelse med bruser og badeværelse med badekar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map