Feriebolig i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Appartamenti Grandi al Due Relais

Den fælles terrasse Ilaria byder velkommen til gæsterne på Due Relais Den fælles terrasse Udsigt fra den fælles terrasse mod Vietri sul Mare Morgenmaden på den fælles terrasse Terrassen til treværelseslejligheden Du kan få arrangeret en sejltur langs Amalfikysten - nok den måde du oplever klipper, grotter og de små strande bedst Terrassen til toværelseslejligheden Den store opholdsstue i toværelseslejligheden Soveværelset med udgang til terrasse og havudsigt i toværelseslejligheden Terrassen til treværelseslejligheden Udsigt fra terrassen Terrassen til treværelseslejligheden Opholdsstuen i treværelseslejligheden Soveværelset med udgang til terrasse og havudsigt i treværelseslejligheden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På det lille paradis, som vores kunder kender under navnet Due Relais, findes der også to rummelige lejligheder med havudsigt. De ligger i den nederste etage af denne ejendom, som er bygget ind i klipperne mellem kystvejen og stranden i udkanten af Marina di Vietri (der ligger lige neden for den historiske bydel Vietri sul Mare). Selv fra den nederste etage er udsigten fantastisk, og i godt vejr kan du se helt til Pæstum og Cilento.

Tæt på både Cilento og Pæstum

Beliggenheden tæt på kystvejen og i nærheden af Vietri gør Due Relais til et oplagt udgangspunkt for udflugter i området. Du er tæt på motorvejen, som hurtigt fører dig til både Napoli, Pompei, Salerno, Pæstum og naturområdet Cilento. Lige så hurtigt kommer man til de mere kendte byer på Amalfikysten som Amalfi, Ravello og Positano - og fra Salerno er der forbindelse med båd til hele Amalfikysten, Capri, Sorrento og Napoli.

Læs mere om Appartamenti Grandi al Due Relais

Offentlig transport eller bil?

Vi anbefaler, at I kommer med offentlig transport, da pladsen på Amalfikysten er trang og da det er nemt at ankomme til Due Relais. Hvis I kommer med offentlig transport, kan I stå af lokalbussen, som kører mellem Amalfi (18 km) og stationen i Salerno (7 km), på kystvejen og så gå de få meter ned til Due Relais. Kommer I i bil, så kan I forudbestille parkering, som betales nede på stedet. I vil enten få tildelt en af de 4 parkeringspladser på selve stedet eller en plads på en aflåst parkeringsplads ca. 100 m fra Due Relais. Man garanteres ikke en bestemt p-plads på forhånd. Gæster, der kommer i større biler, kommer automatisk til at parkere på p-pladsen ca. 100 m væk, da den lille p-plads ved Due Relais kun kan rumme små køretøjer. Endelig kan I parkere nede i byen i de blå båse til en højere pris, men det kan være svært at finde ledige pladser. OBS: Beliggenheden og de mange trapper gør, at stedet ikke kan anbefales til gangbesværede, selvom der dog er elevator i bygningen.

Alt dette får du

De to større lejligheder er mere enkelt indrettede end værelserne på Due Relais - men de har dog en møbleret terrasse med havudsigt, TV samt aircondition og safetyboks. Bemærk, at der i højsæsonen vil være liv og glade dage på stranden nede foran fra strandgæster og strandbarer. Nogle vil synes, det er stemningsfyldt og livsbekræftende, mens andre vil kunne finde det støjende. Vær også opmærksom på, at der er en del trapper i området og ved ferieboligen, og at elevatoren ikke kører op til alle værelser/lejligheder og etager.

Lejlighederne på Appartamenti Grandi al Due Relais

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Toværelseslejligheden er på ca. 60 m² og består af køkken med 4 gasblus og ovn, opholdsrum med mulighed for to opredninger på sovesofa, et dobbeltværelse samt badeværelse med bruser og badeværelse med badekar.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Treværelseslejligheden består af køkken med 4 gasblus og ovn, opholdsrum med mulighed for to opredninger på sovesofa, to dobbeltværelser samt badeværelse med bruser og badeværelse med badekar.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map