Anmeldelser af Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

 
Agriturismo Il Cavaliere dei Conti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Cavaliere dei Conti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vietri sul Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Cavaliere dei Conti som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Cavaliere dei Conti. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk øko landbrugsted med søde værter

Ubeskrivelig god øko italiensk mad lavet af Roberta og hendes kusine. Alle råvarer er deres egne produkter, kødet, vinen, grøntsager og osten. Et sted for mad entusiaster som gerne vil have morgenmad som er så overdåddig, at strandturen bør starte med en middagslur! Men maden til aften, som er enkel og kun få retter er også uforglemmelig, særligt er déres Kød og pasta retter.. Uhmmmm..

Men har man astma, så skal man ikke overnatte i deres tre rum for gæster. Der er desværre meget fugtigt.

Anbefaling til kommende gæster

Tag til stranden i nabobyen: Cetar, og spis fisk og skaldyr på en af de dyrere restauranter.

Agriturismo Il Cavaliere dei Conti
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Il Cavaliere dei Conti
Værelset Duca
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oh, Roberta

Vi har aldrig prøvet agroturismo før, men opholdet på Il Cavaliere dei Conti giver smag for at prøve det igen. 3 værelser i den nyrestaurerede hovedbygning (vi var de eneste på dette tidspunkt). Standarden helt fin og med udsigt over Salernobugten til den ene side og de frodige bjerge til den anden..
Gården er selvforsynende med økologiske grøntsager, frugter og kød fra egne dyr. Måltiderne derfor overordentligt velsmagende og rigelige.
Æsler og høns kappes om terrænet, men det var kun hyggeligt.
Det er et familieforetagende med søde. lille Roberta som hjælpsom værtinde. Hende kom vi til at elske.
Kan varmt anbefales.

Anbefaling til kommende gæster

Ikke stedet hvis man enten har en stor bil eller er bekymret over at køre på smalle, snoede veje, hvor der måske skal bakkes om hjørnet for modkørende. Lad personalet parkere bilen og tag de lokale busser. Det fungerer fint selv efter italienske forhold. En bustur med en flok lokale italienere,der snakker er en oplevelse i sig selv. Spadser ad vejen til Vietri og tag bussen hjem!

Agriturismo Il Cavaliere dei Conti
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Il Cavaliere dei Conti
Værelset Duca
 
Faciliteter på stedet
Restaurant
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og Troels, Andreas og Louise fra Hornbæk boede på Agriturismo Il Cavaliere dei Conti i Vietri sul Mare fra d. 6. til d. 7. juli 2012.

Det første sted vi overnattede var helt formidabelt og desværre kun for den ene overnatning. (Cavalliere del conti) Stedet var restaureret med stor respekt for det oprindelige. Udsigten og hele atmosfæren var, så vi snappede efter vejret. Indretning af værelser og badeværelser var enkle, rene og smagfulde.
Deres køkken var rustikt og meget velsmagende og råvarene var 100 % af egen avl inklusiv vinen, der blev skænket rigeligt af. Familien, der driver stedet var meget gæstfrie og hjælpsomme. Køreturen til stedet er meget spændende, men også lidt udfordrende. Familien hjalp med alt lige fra parkering af bilen til slæbning af kufferter. Vi følte os meget velkomne på Cavalliere del Conti og ærger os over, at vi var der så kort tid, og vi kommer meget gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map