Agriturismo i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

 
Agriturismo Il Cavaliere dei Conti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Cavaliere dei Conti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vietri sul Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Cavaliere dei Conti er et gammelt hus, der ligger på et udsigtspunkt mellem den lille landsby Albori og havet. Fra Albori udgår der flere vandrestier. Huset har tilhørt familien i mange generationer, men blev ikke brugt til andet end til at opbevare familiens afgrøder i og til at holde fællesmiddage. Da den unge Marco forelskede sig i landbrugslivet, besluttede han sig dog til at renovere det.

Hyggelig stemning

På gården kan du glæde dig til at smage rustik mad, der er baseret på ost og kød fra de omkringliggende højdedrag, til trods for at havet ligger lige neden for ens fødder. Den solide kost får følgeskab af en lige så solid vin. Stemningen er hyggelig, betjeningen familiær, og man kan spise på den brede udendørs terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over skråningerne og havet, eller i den hyggelige stue med pejs. Ud over familiens selskab finder man her en flok æsler, som er meget sociale og børneglade dyr. På grunden er der også får og grise.

Læs mere om Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Rummelige værelser

På gården er der kun tre værelser, der har direkte indgang fra haven. Værelserne er rummelig og deres rustikke og stemningsfulde mure er dog stilfuldt indrettede, så de virker ret lyse trods de smalle vinduer. Foran indgangsdøren til værelserne Duca og Cavaliere kan man sidde og hygge sig eller nyde udsigten over havet. Værelset Duchessa har sin egen terrasse med havudsigt, som dog ligger nogle trin op fra værelsets indgang, så man ikke har udsigt fra selve værelset. Alle tre værelser er udstyrede med aircondition, minibar, værdiboks og fjernsyn samt eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Du bliver afhentet på parkeringspladsen

Her er der ingen pool men indtrykket er alligevel at det er et godt sted for børn. De voksne bør vide at parkeringspladsen ligger lige uden for byen - man bliver hentet på parkeringspladsen til huset i en meget smal bil og - så længe man ikke har højdeskræk - man kan glæde sig til oplevelsen af at blive kørt til huset. Med god vilje er det muligt at gå fra parkeringspladsen til huset mens den omvendte vej er ret stejl.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Cavaliere dei Conti som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Cavaliere dei Conti. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Fantastisk øko landbrugsted med søde værter

Ubeskrivelig god øko italiensk mad lavet af Roberta og hendes kusine. Alle råvarer er deres egne produkter, kødet, vinen, grøntsager og osten. Et sted for mad entusiaster som gerne vil have morgenmad som er så overdåddig, at strandturen bør starte med en middagslur! Men maden til aften, som er enkel og kun få retter er også uforglemmelig, særligt er déres Kød og pasta retter.. Uhmmmm..

Men har man astma, så skal man ikke overnatte i deres tre rum for gæster. Der er desværre meget fugtigt.

Læs mere

Oh, Roberta

Vi har aldrig prøvet agroturismo før, men opholdet på Il Cavaliere dei Conti giver smag for at prøve det igen. 3 værelser i den nyrestaurerede hovedbygning (vi var de eneste på dette tidspunkt). Standarden helt fin og med udsigt over Salernobugten til den ene side og de frodige bjerge til den anden..
Gården er selvforsynende med økologiske grøntsager, frugter og kød fra egne dyr. Måltiderne derfor overordentligt velsmagende og rigelige.
Æsler og høns kappes om terrænet, men det var kun hyggeligt.
Det er et familieforetagende med søde. lille Roberta som hjælpsom værtinde. Hende kom vi til at elske.
Kan varmt anbefales.

Læs mere

Lone og Troels, Andreas og Louise fra Hornbæk boede på Agriturismo Il Cavaliere dei Conti i Vietri sul Mare fra d. 6. til d. 7. juli 2012.

Det første sted vi overnattede var helt formidabelt og desværre kun for den ene overnatning. (Cavalliere del conti) Stedet var restaureret med stor respekt for det oprindelige. Udsigten og hele atmosfæren var, så vi snappede efter vejret. Indretning af værelser og badeværelser var enkle, rene og smagfulde.
Deres køkken var rustikt og meget velsmagende og råvarene var 100 % af egen avl inklusiv vinen, der blev skænket rigeligt af. Familien, der driver stedet var meget gæstfrie og hjælpsomme. Køreturen til stedet er meget spændende, men også lidt udfordrende. Familien hjalp med alt lige fra parkering af bilen til slæbning af kufferter. Vi følte os meget velkomne på Cavalliere del Conti og ærger os over, at vi var der så kort tid, og vi kommer meget gerne igen.

Læs mere
 
search map