Agriturismo i Vietri sul Mare på Amalfikysten

Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

 
Agriturismo Il Cavaliere dei Conti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Cavaliere dei Conti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vietri sul Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Cavaliere dei Conti er et gammelt hus, der ligger på et udsigtspunkt mellem den lille landsby Albori og havet. Fra Albori udgår der flere vandrestier. Huset har tilhørt familien i mange generationer, men blev ikke brugt til andet end til at opbevare familiens afgrøder i og til at holde fællesmiddage. Da den unge Marco forelskede sig i landbrugslivet, besluttede han sig dog til at renovere det.

Hyggelig stemning

På gården kan du glæde dig til at smage rustik mad, der er baseret på ost og kød fra de omkringliggende højdedrag, til trods for at havet ligger lige neden for ens fødder. Den solide kost får følgeskab af en lige så solid vin. Stemningen er hyggelig, betjeningen familiær, og man kan spise på den brede udendørs terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over skråningerne og havet, eller i den hyggelige stue med pejs. Ud over familiens selskab finder man her en flok æsler, som er meget sociale og børneglade dyr. På grunden er der også får og grise.

Læs mere om Agriturismo Il Cavaliere dei Conti

Rummelige værelser

På gården er der kun tre værelser, der har direkte indgang fra haven. Værelserne er rummelig og deres rustikke og stemningsfulde mure er dog stilfuldt indrettede, så de virker ret lyse trods de smalle vinduer. Foran indgangsdøren til værelserne Duca og Cavaliere kan man sidde og hygge sig eller nyde udsigten over havet. Værelset Duchessa har sin egen terrasse med havudsigt, som dog ligger nogle trin op fra værelsets indgang, så man ikke har udsigt fra selve værelset. Alle tre værelser er udstyrede med aircondition, minibar, værdiboks og fjernsyn samt eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Du bliver afhentet på parkeringspladsen

Her er der ingen pool men indtrykket er alligevel at det er et godt sted for børn. De voksne bør vide at parkeringspladsen ligger lige uden for byen - man bliver hentet på parkeringspladsen til huset i en meget smal bil og - så længe man ikke har højdeskræk - man kan glæde sig til oplevelsen af at blive kørt til huset. Med god vilje er det muligt at gå fra parkeringspladsen til huset mens den omvendte vej er ret stejl.

Skjul teksten
 
 
search map