Feriebolig i Vico Equense i Campania

Villaggio Baia Serena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villaggio Baia Serena ligger på et udsigtssted ca. 2,5 km udenfor Vico Equense, som er nærmeste by. Fra denne klippeskråning er der udsigt både over Napoli mod øst som over Sorrento mod vest. Villaggio Baia Serena dækker et område på ca. 25.000 m². Trods den befinder sig langs vejen mellem Meta di Sorrento og Vico Equense, er omgivelserne fredelige og maleriske. De eneste støjgener man skal være opmærksom på, er dem der kommer fra de øvrige gæster eller havet... hvis man altså vil kalde havbølger for gener.

Fra campingplads til mindre ferieboliger med pool

Oprindeligt var Villaggio Baia Serena en campingplads, men siden den yngre generation af ejerfamilien overtog receptionen, har de installeret en lille internet-point, bygget nogle små bungalows, som er yderst simpelt indrettede, og lukket for selve campingpladsen. De har fået bygget et svømmebassin, som er gravet ind i klippen, og som har en rigtig flot udsigt over havet.

Læs mere om Villaggio Baia Serena

Børnene kommer ikke til at kede sig

Børnene kan også hygge sig med bordtennis og volleyball, så længe bolden ikke triller ned ad klippen. Desuden er der ejerfamiliens spisested med havudsigt, som gæsterne længe har benyttet sig af, hvor der laves både pizzaer og lokale retter. Den nærmeste strand ligger i Seiano, ca. 1 km fra indgangen til stedet - man kommer dertil med offentlig bus, som kører ca. en gang i timen, hvis man altså ikke vil gå, hvilket tager ca. 10 minutter.

Indlogering i spartanske bungalows med terrasse

De bungalows, der findes på stedet, er yderst simpelt indrettede. Det er små træhuse med plads til 5 personer, men som sagt er det ikke indendørs, at man finder de smukke detaljer. Til gengæld er udsigten enestående, når man sidder på terrassen eller balkonen udenfor indgangsdøren. Den kontinuerlige havbrise gør det unødvendigt at have aircondition de fleste af årets dage, men hvis du ønsker det alligevel, er nogle af boligerne udstyret med det (det skal bare bestilles på forhånd). Der er desuden køkken med fire gasblus (ingen ovn) og satellitfjernsyn.

Treværelsesbungalow med 4 sovepladser (med terrasse og mulighed til havudsigt):
- De består af et mindre rum med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Ved indgangsdøren er der udendørs terrasse med bord og stole (i tilfælde af regnvejr er det muligt at stille bordet og stolene i køkkenet og spise dér, men pladsen er trang).

Treværelsesbungalow med 5 sovepladser (med terrasse og mulighed til havudsigt):
- De består af et mindre rum med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og køjeseng, og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Ved indgangsdøren er der udendørs terrasse med bord og stole (i tilfælde af regnvejr er det muligt at stille bordet og stolene i køkkenet og spise dér, men pladsen er trang).

Læs om lejlighederne på Villaggio Baia Serena

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map