Feriebolig i Vico Equense i Campania

Villaggio Baia Serena

 
Villaggio Baia Serena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Baia Serena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vico Equense og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaggio Baia Serena ligger på et udsigtssted ca. 2,5 km udenfor Vico Equense, som er nærmeste by. Fra denne klippeskråning er der udsigt både over Napoli mod øst som over Sorrento mod vest. Villaggio Baia Serena dækker et område på ca. 25.000 m². Trods den befinder sig langs vejen mellem Meta di Sorrento og Vico Equense, er omgivelserne fredelige og maleriske. De eneste støjgener man skal være opmærksom på, er dem der kommer fra de øvrige gæster eller havet... hvis man altså vil kalde havbølger for gener.

Fra campingplads til mindre ferieboliger med pool

Oprindeligt var Villaggio Baia Serena en campingplads, men siden den yngre generation af ejerfamilien overtog receptionen, har de installeret en lille internet-point, bygget nogle små bungalows, som er yderst simpelt indrettede, og lukket for selve campingpladsen. De har fået bygget et svømmebassin, som er gravet ind i klippen, og som har en rigtig flot udsigt over havet.

Læs mere om Villaggio Baia Serena

Børnene kommer ikke til at kede sig

Børnene kan også hygge sig med bordtennis og volleyball, så længe bolden ikke triller ned ad klippen. Desuden er der ejerfamiliens spisested med havudsigt, som gæsterne længe har benyttet sig af, hvor der laves både pizzaer og lokale retter. Den nærmeste strand ligger i Seiano, ca. 1 km fra indgangen til stedet - man kommer dertil med offentlig bus, som kører ca. en gang i timen, hvis man altså ikke vil gå, hvilket tager ca. 10 minutter.

Indlogering i spartanske bungalows med terrasse

De bungalows, der findes på stedet, er yderst simpelt indrettede. Det er små træhuse med plads til 5 personer, men som sagt er det ikke indendørs, at man finder de smukke detaljer. Til gengæld er udsigten enestående, når man sidder på terrassen eller balkonen udenfor indgangsdøren. Den kontinuerlige havbrise gør det unødvendigt at have aircondition de fleste af årets dage, men hvis du ønsker det alligevel, er nogle af boligerne udstyret med det (det skal bare bestilles på forhånd). Der er desuden køkken med fire gasblus (ingen ovn) og satellitfjernsyn.

Treværelsesbungalow med 4 sovepladser (med terrasse og mulighed til havudsigt):
- De består af et mindre rum med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Ved indgangsdøren er der udendørs terrasse med bord og stole (i tilfælde af regnvejr er det muligt at stille bordet og stolene i køkkenet og spise dér, men pladsen er trang).

Treværelsesbungalow med 5 sovepladser (med terrasse og mulighed til havudsigt):
- De består af et mindre rum med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og køjeseng, og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Ved indgangsdøren er der udendørs terrasse med bord og stole (i tilfælde af regnvejr er det muligt at stille bordet og stolene i køkkenet og spise dér, men pladsen er trang).

Læs om lejlighederne på Villaggio Baia Serena

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villaggio Baia Serena

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Baia Serena som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Baia Serena. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Villaggio Baia Serena

Dejligt afslappende...no stress ferie

Fantastisk sted. Søde rare værter

Læs mere

Bedømmelse af Villaggio Baia Serena

Læs mere

Fantastisk udsigt i Villaggio Baia Serena

Stedet har nogle meget søde, hjælpsomme og imødekommende værter/ejere. Skøn stor pool, der desværre lukkede for tidligt om aftenen. Og der var den mest fantastiske udsigt til havet og solnedgange fra restaurantens terrasse. Lejlighederne var meget spartanske men rene og pæne. Der kunne godt have været lidt mere plads på terrassen. Der var stille og fredeligt og heldigvis kunne vi ikke høre trafikken fra vejen.

Læs mere

Bedømmelse af Villaggio Baia Serena

Læs mere

Fantastisk beliggenhed og virkelig god service

Beliggenheden fås ikke bedre og værtsparret ligeså. Vi havde med vilje valgt et opholdssted uden den store luksus, for da vi jo rent faktisk kun skulle sove der, ville vi hellere bruge pengene på oplevelser. Lige fra første færd følte vi os meget velkomne, værtsparret var ligesom en kær omsorgsfuld familie.
Morgenmad på stedets terrasse med udsigt mod Sorrento var fantastisk. Ligesom udsigten mod Napoli og Vesuv fra vort hus nummer 14 var fantastisk. Swimmingpoolen smukt placeret og alt meget rent.
Vi havde ikke lejet bil, og det gjorde, at vi dagligt tog bus og tog. Vi besøgte Pompeji, Capri og var flere gange til smukke, smukke Sorrento.

Læs mere

Fantastisk sted

Dejligt sted. God udsigt over havet og dejlige værter - meget imødekommende.

Læs mere
 
search map