Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vico Equense ligger på en klippe hængende over havet langs vejen mellem Napoli og Sorrento. Man kan let komme rundt herfra med den såkaldte circumvesuviana togbane, der forbinder Napoli med Sorrento.

Byen er ret stor med sine ca. 20.000 indbyggere, men ikke særlig kendt, da den kun har få og ikke særlig store strande. Her har menneskene kæmpet med havbølgerne for at danne terrasser, som gøres bredere og bredere år efter år... men de virker stadig meget smalle i forhold til de lækre sandstrande, som man kender fra andre kyststrækninger. Men landskabet er helt fantastisk, og de ellers gode nordlige sandstrande kan ikke slå den maleriske udsigt, som man får her.

Byen er også kendt for sine gastronomiske specialiteter: den gode salami med appelsinskal, burrini-ost (små ostestykker fyldt md smør), caprignetti (marineret gædeost). Den mest kendt af alle disse er Provolone del Monaco.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map