Anmeldelser af Le Baite dei Fornari

 
Le Baite dei Fornari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Baite dei Fornari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stella Cilento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Baite dei Fornari

Læs personlige anmeldelser af Le Baite dei Fornari som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Baite dei Fornari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En gæstfri oase i det dejlige Cilento-område

Hvis man er indstillet på, at et ophold på Le Baite dei Fornari betyder, at der skal køres til de fleste af områdets attraktioner uanset om det er bjerg eller strand, venter der et herligt ophold med gode og velholdte faciliteter i rolige og naturskønne omgivelser. Det søde team bag I Fornari skal fremhæves, for de bidrog med deres gæstfrihed og assistance til, at vi fik en herlig uge med vedkommende og personlig betjening. Trods fuld belægning var der fin plads ved det dejlige pool-område.
Vi valgte at nyde restaurantens morgenmad hele ugen, men der er mulighed for at vælge fra og til efter ønske. Det samme gælder aftensmåltidet, som vi prøvede nogle gange. Fire-retters menu med lokalt tilsnit - dejligt og veltillavet, men for ambitiøst for os til at gå ombord i hver dag, så muligheden for at bruge hyttens køkken var meget relevant.
Efter forespørgsel fik vi et par gange mulighed for at få et lille mini-kursus i elementer af den lokale madlavning i køkkenet (pasta- og ostefremstilling). Spændende og hyggeligt.
Alt i alt, så kunne vi godt finde på at besøge Le Baite dei Fornari igen.

Stella Cilento som feriedestination

Vi har rejst en del i det meste af Italien, men dette var første gang, at vi var i Cilento-området, og vi blev meget positivt overraskede. Området har mange af de samme kvaliteter, som andre mere kendte destinationer, men det virker på en måde mere uspoleret og lokalt. Her er mulighed for at få pudset de italienske gloser og brugt parløren, for det lokale kendskab til engelsk/tysk er begrænset, når man bevæger sig rundt i de mange dejlige småbyer.

Le Baite dei Fornari
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Baite dei Fornari
Toværelseshytte L'Olivella med 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fantastic holiday in I Fornari

I Fornari is a great place for a relaxing holiday. Always friendly service, the pool area is well maintained and in general the place is well kept and inviting. Highly recommended if you want to relax and enjoy Your holiday in a mountain area.

The restaurant has really good food and nice service by waiters who understand English but insists on speaking slow Italian - nice

Le Baite dei Fornari
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Baite dei Fornari
Treværelseshytte Casa del Fattore med 4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
John og fruen boede på Le Baite dei Fornari i Stella Cilento fra d. 27. august til d. 10. september 2011.

Vores ophold har været det bedste, vi har oplevet fra in-italia, stedet er meget velholdt og utroligt smukt beliggende, værten og personalet har ydet en rigtig god service, og var meget behjælbelig med problemer der opstod, da min kone var så uheldig at brække sin fod under opholdet.

Vi nåede heldigvis at se de seværdigheder, som vi havde planlagt, vi kan kun anbefale stedet som er utroligt veldrevet.
Vi havde nogle fantastiske aftener på vore lille terresse med udsigt over bjergene. Efter det blev mørkt og alle lysene blev tændt rundt om i bjergene, blev det bare endnu mere eventyragtigt.

Vi spiste i restauranten to gange og det var en rigtig god oplevelse, maden var veltillavet og lækker

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map