Feriebolig i Stella Cilento i Campania

Le Baite dei Fornari

 
Le Baite dei Fornari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Baite dei Fornari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stella Cilento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hos Agriturismo I Fornari i den flotte naturpark Cilento højt hævet over havets overflade findes tre bjerghytter, som er blevet indrettet til ferieboliger for rejsende, der synes, at blot et værelse ikke er tilstrækkeligt.

Benyt dig af gårdens faciliteter

Du bor i disse hytter, som var det ferielejligheder, dvs. at der hverken er morgenmad eller daglig rengøring inkluderet i prisen, men du har alligevel mulighed for at benytte dig af gårdens faciliteter og restaurant om ønsket. Du har således fri adgang til den flotte pool, hvorfra du kigger over dalen, men der er også privat udendørsområde, hvor I kan sidde i fred og ro.

Læs mere om Le Baite dei Fornari

Dit valg

Om morgenen som om aftenen kan du selv vælge, om du vil ordne dine måltider selv eller benytte - mod betaling - I Fornaris gode restaurant, hvor der serveres retter tilberedt med gårdens egenproduktion.

Privat haveplads

Hytterne er enkelt men smagfuldt indrettede. De råder alle over satellitfjernsyn, airconditionanlæg (kold og varm luft), ovn og microbølgeovn samt privat haveplads med bord og stole.

Lejlighederne på Le Baite dei Fornari

Toværelseshytte L'Olivella med 3 sovepladser

hytten består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hytten har desuden aircondition og egen have med bord og stole.

Treværelseshytte La Frantoiana med 4 sovepladser

hytten består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer. Hytten har desuden aircondition og egen have med bord og stole.

Treværelseshytte Casa del Fattore med 4 sovepladser

hytten består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hytten har desuden aircondition og egen have med bord og stole.

Fireværelseshytte Ginestra med 4/6 sovepladser

hytten består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, soveværelse med dobbeltseng, som fungerer som gennemgang til endnu et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Hytten har desuden desuden aircondition og egen have med bord og stole.

Treværelseshytte La Cerasella med 4 sovepladser

Denne store hytte fungerer perfekt for to voksne par eller en familie med to store børn. I opholdsstuen er der køkkenhjørne og spiseafdeling. Fra stuen er der så en dør til venstre til den ene natafdeling og en til højre til den anden natafdeling. Hver natafdeling består af soveværelse med dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hytten har desuden aircondition og egen haveplads med solterrasse, hvor der er bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Baite dei Fornari

Læs personlige anmeldelser af Le Baite dei Fornari som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Baite dei Fornari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Le Baite dei Fornari

En gæstfri oase i det dejlige Cilento-område

Hvis man er indstillet på, at et ophold på Le Baite dei Fornari betyder, at der skal køres til de fleste af områdets attraktioner uanset om det er bjerg eller strand, venter der et herligt ophold med gode og velholdte faciliteter i rolige og naturskønne omgivelser. Det søde team bag I Fornari skal fremhæves, for de bidrog med deres gæstfrihed og assistance til, at vi fik en herlig uge med vedkommende og personlig betjening. Trods fuld belægning var der fin plads ved det dejlige pool-område.
Vi valgte at nyde restaurantens morgenmad hele ugen, men der er mulighed for at vælge fra og til efter ønske. Det samme gælder aftensmåltidet, som vi prøvede nogle gange. Fire-retters menu med lokalt tilsnit - dejligt og veltillavet, men for ambitiøst for os til at gå ombord i hver dag, så muligheden for at bruge hyttens køkken var meget relevant.
Efter forespørgsel fik vi et par gange mulighed for at få et lille mini-kursus i elementer af den lokale madlavning i køkkenet (pasta- og ostefremstilling). Spændende og hyggeligt.
Alt i alt, så kunne vi godt finde på at besøge Le Baite dei Fornari igen.

Læs mere

Fantastic holiday in I Fornari

I Fornari is a great place for a relaxing holiday. Always friendly service, the pool area is well maintained and in general the place is well kept and inviting. Highly recommended if you want to relax and enjoy Your holiday in a mountain area.

The restaurant has really good food and nice service by waiters who understand English but insists on speaking slow Italian - nice

Læs mere

John og fruen boede på Le Baite dei Fornari i Stella Cilento fra d. 27. august til d. 10. september 2011.

Vores ophold har været det bedste, vi har oplevet fra in-italia, stedet er meget velholdt og utroligt smukt beliggende, værten og personalet har ydet en rigtig god service, og var meget behjælbelig med problemer der opstod, da min kone var så uheldig at brække sin fod under opholdet.

Vi nåede heldigvis at se de seværdigheder, som vi havde planlagt, vi kan kun anbefale stedet som er utroligt veldrevet.
Vi havde nogle fantastiske aftener på vore lille terresse med udsigt over bjergene. Efter det blev mørkt og alle lysene blev tændt rundt om i bjergene, blev det bare endnu mere eventyragtigt.

Vi spiste i restauranten to gange og det var en rigtig god oplevelse, maden var veltillavet og lækker

Læs mere

Bedømmelse af Le Baite dei Fornari

Læs mere
 
search map