Feriebolig i Stella Cilento i Campania

Le Baite dei Fornari

 
Le Baite dei Fornari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Baite dei Fornari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stella Cilento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hos Agriturismo I Fornari i den flotte naturpark Cilento højt hævet over havets overflade findes tre bjerghytter, som er blevet indrettet til ferieboliger for rejsende, der synes, at blot et værelse ikke er tilstrækkeligt.

Benyt dig af gårdens faciliteter

Du bor i disse hytter, som var det ferielejligheder, dvs. at der hverken er morgenmad eller daglig rengøring inkluderet i prisen, men du har alligevel mulighed for at benytte dig af gårdens faciliteter og restaurant om ønsket. Du har således fri adgang til den flotte pool, hvorfra du kigger over dalen, men der er også privat udendørsområde, hvor I kan sidde i fred og ro.

Læs mere om Le Baite dei Fornari

Dit valg

Om morgenen som om aftenen kan du selv vælge, om du vil ordne dine måltider selv eller benytte - mod betaling - I Fornaris gode restaurant, hvor der serveres retter tilberedt med gårdens egenproduktion.

Privat haveplads

Hytterne er enkelt men smagfuldt indrettede. De råder alle over satellitfjernsyn, airconditionanlæg (kold og varm luft), ovn og microbølgeovn samt privat haveplads med bord og stole.

Lejlighederne på Le Baite dei Fornari

Toværelseshytte L'Olivella med 3 sovepladser

hytten består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hytten har desuden aircondition og egen have med bord og stole.

Treværelseshytte La Frantoiana med 4 sovepladser

hytten består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer. Hytten har desuden aircondition og egen have med bord og stole.

Treværelseshytte Casa del Fattore med 4 sovepladser

hytten består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hytten har desuden aircondition og egen have med bord og stole.

Fireværelseshytte Ginestra med 4/6 sovepladser

hytten består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, soveværelse med dobbeltseng, som fungerer som gennemgang til endnu et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Hytten har desuden desuden aircondition og egen have med bord og stole.

Treværelseshytte La Cerasella med 4 sovepladser

Denne store hytte fungerer perfekt for to voksne par eller en familie med to store børn. I opholdsstuen er der køkkenhjørne og spiseafdeling. Fra stuen er der så en dør til venstre til den ene natafdeling og en til højre til den anden natafdeling. Hver natafdeling består af soveværelse med dobbeltseng samt eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hytten har desuden aircondition og egen haveplads med solterrasse, hvor der er bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map