Agriturismo i Stella Cilento i Campania

Agriturismo I Fornari

 
Agriturismo I Fornari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo I Fornari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stella Cilento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i den flotte naturpark Cilento højt hævet over havets overflade findes denne lille, charmerende agriturismo I Fornari.

Tæt på og dog

Man er ikke langt fra Cilentos flotte sandstrande, men vi finder det nødvendigt at påpege at man for at komme til stranden skal afsætte cirka en halv time pga. de snoede veje. Ønsker man rolige omgivelser og en flot naturoplevelse så er I Fornari et godt udgangspunkt. Der er også pool til rådighed for stedets gæster samt mountainbikes til fri afbenyttelse, en lille legeplads og en boccia-bane.

Læs mere om Agriturismo I Fornari

Smag de traditionelle retter

Stilen er rustik, men velbevaret. Man har i restauranten valgt at bevare den store og karakteristiske møllesten som i sin tid blev anvendt til at presse oliven. Restauranten tilbereder traditionelle retter fra det rige udvalg af råvarer der vokser i de frodige bjerge og dale i Cilento. I de varmere årstider er det naturligvis oplagt at spise udendørs på den overdækkede terrasse som har udsigt over dalen.

Privat terrasse

I Fornari råder over fem værelser. De er alle udstyret med satelitfjernsyn, telefon, aircondition/varmeanlæg, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til privat terrasse eller have. Der er også blevet indrettet et særligt suiteværelse med møbler fra 1700-tallet - hermed også en himmelseng - og desuden udstyret med karbad med vandmassage.

Værelserne på Agriturismo I Fornari

Dobbeltværelse med terrasse

Der er to dobbeltværelser på gården. De har begge eget bad med toilet og bruser, dobbeltseng og udgang til lille møbleret terrasse.

Dobbeltværelse Suite med terrasse

Gårdens eneste suiteværelse har himmelseng, badeværelse med toilet og bruser samt karbad med vandmassage, og udgang til egen terrasse. Dette er I Fornaris mest eksklusive værelse og egner sig til et ophold med maksimalt komfort. Der er desuden mulighed for en ekstra opredning i værelset.

Firesengsværelse med terrasse

Der er to familieværelser på I Fornari. Dette ene værelse har et rum med dobbeltseng, et rum med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser samt udgang til lille terrasse med bord og stole. Værelset til fire er ca. 40 m² og prisen afhænger af alderen på børnene.

Femsengsværelse med terrasse

Der er to familieværelser på I Fornari. Dette familieværelse har et rum med dobbeltseng, rum med køjeseng og enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser, og udgang til lille terrasse med bord og stole. Værelset til fem er ca. 40 m² og prisen afhænger af alderen på børnene.

Skjul teksten
 
 
search map