Hotel i Sorrento

Villa Pane Country House

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her venter værtsparret Luigi og Anna Maria Pane på dig, og dette behagelige par og deres sønner tager sig virkelig godt af gæsterne. Hvis du drømmer om et lille sted med en intim atmosfære og personlig gæstfrihed, så bør du kigge lidt ekstra på Villa Pane Country Resort. Morgenmaden består naturligvis af hjemmebagte godter, og kan nydes under åben himmel. Her råder total afslapning og smukke omgivelser! Glæd dig.

Terrasse med herlig udsigt over kysten og det grønne landskab

Villa Pane Country Resort er en privatejet villa, bygget i 1969, i tre etager. Den ligger fint midt i det grønne, og hele stedets stemning er hjemlig og afslappende. Hvis der er nogle, der bidrager til denne rare stemning, er det værtsparret selv. De tager virkelig godt hånd om dig, ikke bare når det kommer til serviceniveauet, men også, når det kommer til madens kvalitet. Du vil føle dig som en kongelig, når du spiser Anna Marias hjemmelavede mad, for hun har stor passion for madlavning. Til alles glæde afholder hun endog madlavningskurser regelmæssigt, hvor du får mulighed for at besøge en gård og lære om olieproduktion.

Egenproducerede likører, olivenolie, marmelader, med mere, er noget, du får serveret, og selvfølgelig kan du købe disse gode sager med hjem.

Foruden den tilhørende, skyggefulde have, findes her skønne terrasser, hvor du kan koble af og nyde tilværelsen. Morgenmaden kan du vælge at spise på værelset, i morgenmadssalen eller ude på terrassen, når vejret tillader det. Her er også en lille bar, som serverer vin, likører og andet småt og godt, og i tilslutning til denne en udendørs terrasse, hvor der også serveres middag under åben himmel.

Villaen ligger lidt gemt væk

Det fantastiske ved denne kyst er netop landskabet, det frodige mod det barske, men det indebærer samtidig, at vejene kan være lidt komplicerede her og der. Villa Pane Country Resort ligger ca. 10 minutter fra Sorrento (ovenfor) og som tidligere nævnt med en herlig udsigt over kysten og byen. Beliggenheden indebærer, at du har fine muligheder for at tage på vandreture, men du kan også udforske kysten fra havsiden. Spændende udflugtsmål som Positano, Amalfi, Capri og Ischia ligger inden for behagelige afstande; ligeså Sorrentos hyggelige centrum, hvor du finder butikker, barer og restauranter. Hjemme i villaen igen kan du koble helt af. Her findes en lille pool; mest bare til at køle sig ned i, og et soldæk, hvor du har liggestole til din disposition.

Byens konstruktion gør, at det kan være lidt svært at køre helt frem til villaen, men du kan parkere nedenfor på parkeringspladsen. Naturligvis bliver du hentet, og får også hjælp med bagagen. Villaens egen parkeringsplads er lille, og passer bedst til små biler og motorcykler.

Har du spørgsmål er det bare om at høre med værtsparret

Hvis der er noget angående dit ophold, du går og tænker over eller ønsker at spørge om, så henvend dig til Luigi, Anna-Maria eller deres sønner Gianluigi og Tonino. De ønsker, at du skal have det godt, og gør hvad de kan for at være imødekommende. Shuttlebus til Sorrentos centrum, 5 gange om dagen, indgår i prisen. Vi vil minde om, at frokost og middag serveres på forespørgsel. På Villa Pane er maden hjemmelavet, og er du interesseret i at spise frokost eller middag i restauranten, bør du bestille bord på forhånd.

Værelser i traditionel stil

Værelserne er enkle, men hyggelige og indrettet i traditionel stil. Alle værelser er forskellige, en del har skråtag og en del har balkon og havudsigt. Alle har dog samme faciliteter, og er udstyret med: Aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, pengeboks, telefon, elkedel, minikøleskab, privat badeværelse og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Hotel Central

Sorrento, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Campania

search map