Hotel i Sorrento

Ulysse Deluxe Hostel

 
Ulysse Deluxe Hostel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ulysse Deluxe Hostel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her får du en standard som på 3-stjernede hoteller, men betaler kun hostel-priser og bor samtidig meget centralt i Sorrento. Fra hostelet er der kun en kort spadseretur til Piazza Tasso, havnen og byens togstation. Ulysse Deluxe Hostel fremstår moderne, og indretningen er pæn med fine detaljer i såvel værelserne som i fællesområderne.

I hostelets indgangsparti er der en stor lounge med sofaer, fladskærmsfjernsyn, internet-point, bar og reception, som for øvrigt er døgnbemandet. I alle fællesområderne har man desuden adgang til gratis WIFI. I morgenmadssalen serveres morgenmaden som buffet med bl.a. brød, pålæg, youghurt, kage samt kaffe, te og juice. Om aftenen kan man spise på stedets restaurant, hvor der serveres lokale retter fra Sorrento og Middelhavet.

Læs mere om Ulysse Deluxe Hostel

Her findes både garage og parkeringsplads, som gæsterne kan benytte mod betaling. I den tilstødende bygning kan gæsterne mod betaling få adgang til et wellness-center med spa, fitnessmuligheder og pool. I receptionen er personalet gerne behjælpelig med bestilling af transfers, restauranter, ekskursioner og billetter til færgen.

De i alt 50 værelser er smagfuldt og moderne indrettede. De er lyse og rummelige og udstyrede med airconditionanlæg, TV, værdiboks, telefon, minibar samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Her findes også handicap-egnede værelser med store badeværelser med plads til kørestol.

Skjul teksten
 
 
search map