Feriebolig i Sorrento

Terrazza Correale

 
Terrazza Correale er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Correale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Correale ligger på øverste etage af en ejendom i Sorrento. Der er ca. 250 meter til den offentlige busstation og togstation med faste forbindelser til Napoli og Amalfihalvøen, 600 meter til havnen, hvorfra du kan sejle til øerne Capri, Ischia og Procida. Sorrentos kommunale park, hvorfra der er elevator til stranden, ligger ca. 400 meter fra huset. I nærheden finder du indkøbsmuligheder, spisesteder, restauranter og caféer.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejligheden er ca. 60 m² og ligger på tredje sal (der er ca. 60 trappetrin fra gaden til døren). Lejligheden består af tekøkken (to kogeplader) med elektrisk ovn, spisestue, opholdsstue med dobbelt sovesofa og udgang til stor terrasse med havudsigt og soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser (bemærk at der kun er indgang til badeværelset fra soveværelset). Den store terrasse råder over liggestole, bord og stole og nyder flot udsigt over havet. Mod betaling kan du benytte aircondition (som dog ikke fungerer i soveværelset). Offentlig parkeringsplads finder man lige overfor lejligheden.

Læs mere om Terrazza Correale

Trods den gode beliggenhed og den store terrasse har lejligheden nogle negative karakteristika. Møbleringen ser udmærket ud på billedet, men er faktisk ret slidt. Køkkenet er så lille at man nærmest er tvunget til at spise de varme måltider ude, på restaurant eller pizzeria (heldigvis byder Sorrento på spisesteder til i alle prislejer). Man skal desuden vide at den sideliggende lejlighed, som tilhører den samme ejer og som meget sjældent besøges, har udgang til samme terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map