Feriebolig i Sorrento

Tasso Suites

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Sorrento har det hele, og lidt til

Sorrento har altid været en favorit blandt danske rejsende, og det er der mange årsager til. Sorrento ligger utrolig smukt med kig til både vulkanen Vesuv og storbyen Napoli. Det er en "rigtig" by med ca. 17.000 indbyggere, så der er et godt udvalg af både caféer, restauranter og ikke mindst butikker, som du ikke finder andre steder i området. Derudover er der en station med forbindelse direkte til Napoli og stop i bl.a. Pompeji, og hvis du foretrækker at sejle, er der forbindelse til Napoli, men også til øerne Capri og Ischia. Derudover er der naturligvis også busser, som bl.a. kører til den verdensberømte Amalfikyst, som ligger lige i baghaven, og så har vi helt glemt at nævne de gode bademuligheder. Derfor kan du uden problemer sammensætte et meget bredt og varieret udflugtsprogram, hvad enten du vælger at holde ferie om sommeren eller i ydersæson'erne, hvor priserne er gode, og hvor mange derfor vælger at slå sig ned i længere perioder.

Udlev din italienske drøm

Den italienske drøm indebærer for mange at bo blandt de lokale, og have muligheden for at gå på marked med de italienske husmødre og købe ind til dagens måltider. Det kræver naturligvis at du bor i en lejlighed, og dem er der ikke mange af i Sorrentos centrum, men på Tasso Suites får du muligheden for at udleve dine drømme. Her bor du i nye velfungerende lejligheder midt i det historiske centrum, og du har oven i købet din egen balkon eller terrasse, så bedre bliver det næsten ikke. På Tasso Suites har du også muligheden for at bo på hotelværelser, som findes i tre forskellige kategorier, hvoraf de to har egen balkon eller terrasse. Når du bor i hotelværelser er der naturligvis inkluderet morgenmad. På Tasso Suites bor du tæt på stationen, og kun en kort spadseretur til havnen og som et ekstra plus, er byens teater en af dine nærmeste naboer. Du har yderligere den fordel, at der er en døgnbemandet reception, så har du brug for hjælp til praktiske gøremål, så er det bare at sige til.

Læs mere om Tasso Suites

Mød den skaldede frisør

Hvis du var en af dem, der faldt i svime over de smukke scenerier i Susanne Biers film "Den skaldede frisør" - så er Sorrento også det helt rigtige valg, for det var nemlig her filmen blev optaget. Når du går rundt i nabolaget, vil du nikke genkendende til bl.a. den lille klostergård, som agerede kulisse til bryllupet og den gamle loggia, hvor Pierce Brosnan nød sin kaffe. Filmen har medvirket til at gøre Danmark endnu mere populær i området, end det allerede var, og går du en tur forbi turistinformationen, vil det søde personale hellere end gerne udpeje filmens vigtigste locations.

Bo godt med egen balkon

På Tasso Suites kan du vælge mellem at bo i lejligheder uden morgenmad eller i hotelværelser med morgenmad. Lejlighederne er både lyse og rummelige og de moderne møbler er af god kvalitet. Du har din egen balkon eller terrasse, med forvent ikke udsigt over havet, for du bor midt i det historiske centrum. Alle lejligheder har køkkenniche med gasblus, ovn, mikrobølgeovn, el-kedel og køleskab. Derudover er der aircondition/varme, telefon, værdiboks, satellit TV, wif-fi samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Hotelværelserne holder samme høje standard, og findes i kategorierne Classic, Superior og Deluxe. De to sidste typer har egen balkon eller terrasse og alle værelser har aircondition/varme, telefon, minibar, værdiboks, satellit TV, wi-fi og el-kedel samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Tasso Suites

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Tasso Suites

Læs personlige anmeldelser af Tasso Suites som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tasso Suites. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super central lejlighed

Dejlig central lejlighed. Helt perfekt beliggenhed til at se de fascinerende Påske processioner

Læs mere
 
search map