Anmeldelser af Sorrento Town Suites

 
Sorrento Town Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sorrento Town Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Sorrento Town Suites

Læs personlige anmeldelser af Sorrento Town Suites som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sorrento Town Suites. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hans og rejsefælle fra Roskilde boede på Sorrento Town Suites i Sorrento fra d. 15. til d. 18. april 2008.

Sorrento Town Suites er et udmærket sted at bo, men man skal lige være opmærksom på, at morgenmaden indtages på The English Inn, der ligger ca. 500 m længere ude ad Corsoen. Det burde være nævnt i beskrivelsen. Der er mange gode spisesteder i Sorrento. Et af dem er det lille pizzaria lige ved siden af hotellet, for enden af gyden. Desuden et par spændende trattoriaer i den charmerende Marina Grande aller vestligst i Sorrento. Hvis man vil besøge Pompeji eller Herculanum anbefales det at tage toget. I pompeji holder det 200 m. fra indgangen til området. Det er langt lettere end at køre selv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map