Hotel i Sorrento

Sorrento Town Suites

 
Sorrento Town Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sorrento Town Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stedets navn beskriver på bedste vis, hvad man kan forvente at møde, når man ankommer til Sorrento Town Suites; dejlige værelser midt i den gamle bydel i Sorrento.

Her er tale om en mindre B&B med blot 10 værelser, hvilket er med til at skabe en intim, hyggelig og familiær stemning på stedet - en atmosfære som de unge mennesker i receptionen værner om at bibeholde.

Læs mere om Sorrento Town Suites

Bygningen, hvori værelserne ligger, er nyrenoveret i 2006 og den fremstår som indbydende og komfortabel. På trods af den centrale placering, kun få minutters gang fra Sorrentos centrale torv Piazza Tasso, ånder her ro og fred, da villaen er trukket godt tilbage fra larmende trafik og horder af turister. En del af værelserne vender desuden ud mod en skøn grøn oase af en have, der er en af de få af dens slags som er tilbage i Sorrentos bymidte. Haven er privat og hører ikke til stedet, men det gør nu ikke udsigten ringere eller duften fra havens karakteristiske citrontræer mindre attraktiv.

Har man brug for en kølig dukkert kan man mod et mindre beløb benytte sig at svømmebassinet på et nærliggende hotel ca. 200 meters gang derfra, eller gå til stranden blot få hundrede meter væk. Parkeringsmuligheder mod betaling findes ca. 200 meter fra stedet, og den lokale station, hvorfra der er forbindelse til Pompei og Napoli flere gange om dagen, ligger også blot få hundrede meter derfra.

Værelserne har alle en privat balkon eller terrasse. Alle værelser er pænt men enkelt indrettet. De har air-condition, satellit-tv, køleskab, telefon, værdiboks og ca. halvdelen har et lille, men veludstyret tekøkken. Der er dobbeltseng eller to enkeltsenge, bord og stole, samt mulighed for en eller to opredninger, lige som der er bad med brus, føntørrer og toilet. Der er mulighed for Internetadgang i alle værelserne mod betaling. Hver morgen bydes der på morgenmad på en nærliggende bar ca. 50 meter fra bygningen.

Skjul teksten
 
 
search map