Anmeldelser af Residence Tasso

 
Residence Tasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Tasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Tasso

Læs personlige anmeldelser af Residence Tasso som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Tasso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ib og hustru fra Aabenraa boede på Residence Tasso i Sorrento fra d. 6. til d. 11. november 2004.

Gennem In-italia havde vi lejet bil i Bari og da vi kom til Sorrento var vi glade for at kunne indtage den ferielejlighed vi også havde lejet gennem jer. Alt sammen virkede efter vore forventninger. Dog med det lille minus, at da vi ikke nåede at tanke bilen op før afleveringen i Bari, blev der en uge senere trukket 775,00 kr. via dankortet for tankning. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig at vores lille Punto har kunnet rumme 100 liter benzin, så firmaet må tage sig godt betalt for denne "service". Dette til orientering - måske advarsel - for senere billejere, når de synes at have for travlt til at holde og tanke op før afleveringen.

Sorrento-halvøen er noget af den smukkeste natur man kan opleve i Europa
- også på et så koncentreret sted. At bo med udsigt til Vesue og Capri til hver sin side og inden for relativ kort køreafstand kunne bevæge sig mellem svimlende slugter og klippeskrænter med udsigt til det dybblå Middelhav og de mange maleriske fiskerbyer og stedse være omgivet af frugtbare citrus- og appelsinlunde, var en virkelig stor oplevelse. Halvøen er samtidig rig på historiske minder, hvor ikke mindst Pompei er den helt store oplevelse, som ingen historisk interesseret bør snydes for at opleve mindst én gang i sin levetid.

Vi ankom til stedet i slutningen af uge 45, hvilket var én uge for sent til at opleve det gode, tørre og milde syditalienske klima når det er bedst. Så vi skal af sted et andet år - nogle uger før for at prøve at undgå at opleve dette smukke sted i Europa i relativt koldt regn- og stormvejr. Men da det også klarede op mellem bygerne, blev turen ikke helt spoleret, og vi fornemmede klart, hvor dejligt det ville have været 1-2 uger før.

Jeg kan kun varmt anbefale et besøg på Sorrento-halvøen og også at betjene sig af In-italia med hensyn til lejlighed og bil. Det er for mit vedkommende 3. gang inden for et år og absolut ikke sidste gang..........

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne fra København K boede på Residence Tasso i Sorrento fra d. 17. til d. 24. april 2004.

Desværre ankom jeg i kulde og regnvejr, så der var en vis tristesse over det hele. Men gennem regntågerne kunne jeg se, at Sorrento er en meget smuk by. Efter 3 dage i regn blev det så gudskelov det dejligste solskinsvejr, så jeg kunne udforske både byen og de nærmeste omgivelser. Jeg har ikke kørekort til motorkøretøjer, så jeg er afhængig af offentlige transportmidler. Men det var ikke problematisk. Der er toge, busser og skibe, hvor med man kan blive transporteret rundt på hele Sorrentohalvøen. Det eneste er, at der er lige lovlig mange turister i dette område. Capri, Amalfi og Positano er meget populære feriemål. Så man kan blive overvældet af souvenier, turistmad og mange mennesker i store lidt uigennemtrængelige flokke.Men det er let at begive sig lidt ud fra den almindelige turistskare og være mere sig selv. Jeg var meget glad for min lejlighed. Den lå centralt ved den største piazza, og var praktisk indrettet. Jeg fik en fin modtagelse af de lokale Info-folk, som kørte mig til lejligheden. Med hensyn til tips til næstkommende er her et par stykker. Der går fra lufthavnen i Napoli en bus direkte til Sorrento, hvor den holder på den store piazza. Den kører langs kysten. En meget smuk tur, som koster 6 euro.Jeg tog desværre en bus fra Napoli lufthavn til Napoli banegård og der fra toget til Sorrento. Det var ret anstrengende at fare rundt på banegården og prøve at finde det rigtige tog. Regnvejret gjorde det jo heller ikke bedre. Senere fandt jeg ud af det med den direkte lufthavnsbus. Det er som skrevet før let at transportere sig rundt med offentlige transportmidler. Der er skibe til Amalfi og Capri og desuden busser. Togene kører også hele tiden. Man kan få køre- og sejleplaner til det hele. De lokale er meget venlige. Og trods det store antal af turister er de glade for at snakke med en, når man lufter sit italienske. Man skal huske, at supermarkederne har lukket om torsdagen. Der ligger flere store, gamle hoteller ved vandet i de smukkeste omgivelser. Man kan roligt spadsere rundt i disse, selv om man ikke er gæst. Hvis dette kan bruges, er I meget velkomne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2004
Antal rejsende 1 voksen
Navn
Elly og hendes mand fra Fakse boede på Residence Tasso fra d. 10. til d. 27. marts 2003. Hun meddelte om oplevelsen:

Vi havde en dejlig tur til Sorrento. Lejligheden var ganske udmærket og personalet på stedet meget venlige og hjælpsomme.Den ligger midt i byen, ikke langt fra stationen og man kan komme langt omkring med tog, bus og på gå-ben.
Det ville have være hjælpsomt med en lidt bedre beskrivelse af hvordan man finder vej til kontoret. I hvert fald for os, der mener at man sagtens kan overkomme en lille afstand til fods.
Sorrento ligger meget centralt i forhold til Pompei, Herkulanum og Capri. Med bus kan man lade sig transportere ud af byen og op i bjergene uden at skulle køre selv, og tage korte eller længere vandreture ad afmærkede stier. 
Den sidste nat og dag tilbragte vi i Napoli, fordi flyet afgik kl 6.30.
Et besøg på Nationalmuseet var givende og spændende efter besøget i Pompei og Herkulanum.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og hustru fra Slagelse boede på Residence Tasso fra den 26. til den 31. marts 2003.

Vi er netop hjemkommet fra Sorrento, hvor vi tilbragte nogle pragtfulde dage. Gennem jer havde vi lejet en bil og en lejlighed, og lige på det tidspunkt vi var af sted (sidst i marts) er vejret ganske pragtfuldt dernede.
Vi oplevede en fremragende service fra Area Vacanze. Vi ankom først til Sorrento ved 20:30-tiden om aftenen, men alligevel var der nogen, der ventede på os på kontoret. En ansat ved navn Angela var oven i købet så serviceminded, at hun tog sin scooter, og viste os vej til hhv. lejligheden og parkeringspladsen, da vi havde fået overstået papirarbejdet.
Da vi gerne ville køre tidligt mandag morgen fik vi at vide, at det ikke var nødvendigt at aflevere nøglerne på kontoret; vi skulle bare lade dem ligge på spisebordet, og derefter smække døren. Af samme grund sprang vi den lille detalje med depositum over, og vi betalte kun for forbrug + slutrengøring. Der skal lyde en stor tak til hende for indsatsen, for på det tidspunkt var vi godt trætte og lettere stressede.
Hvad vi absolut IKKE var imponerede over, var servicen (eller mangel på samme) vi oplevede hos Easy Car. For det første var vi nær gået forbi deres kontor, som ligger ca. 300 meter fra lufthavnen, da de ikke har gjort noget videre ud af deres skiltning. For det andet bestod personalet af to mænd, der havde mere travlt med andre kunder (der var kommet efter os) samt en ung pige, der ikke kunne ret meget engelsk og ikke anede ret meget om hvad hun foretog sig på computerens udlejningsprogram. For at få at vide hvilken tid de åbnede mandag morgen var vi nødt til at spørge nogen af de andre kunder i forretningen om de kunne tale engelsk, og det var der da heldigvis nogen der gjorde. Iflg. den unge pige var der heller ingen af de to mænd, der kunne ret meget engelsk. Alt i alt tog det omkring 40 minutter at få bilen, som ganske vist var lidt større end vi havde bestilt, men til gengæld "kun" havde 3/4 tank benzin og ingen sprinklervæske. Det var IKKE tilfredsstillende og var også medvirkende til at vi kom senere end angivet til Sorrento. Det kan ikke være rigtigt, at udenlandske turister ikke kan få en engelsksproget betjening hos en biludlejer, der netop burde basere en del af sin omsætning på turister.
Derudover havde vi som sagt en pragtfuld ferie, og vi kan kun anbefale området til andre. Lejligheden var ganske udmærket og vi var oven i købet så heldige, at vi fik en 2-værelses i stedet for en 1-værelses, så på det område har der heller ikke været noget at klage over. Vi vil dog anbefale brugen af ørepropper såfremt man får en lejlighed ud mod gaden, da trafikken er ret voldsom og hornet bliver brugt flittigt.

In-Italia's kommentar

Henrik har fuldkommen ret i sin kritik af Easy Cars Napoli-kontor, der udmærker sig ved at være usædvanlig dårligt. Vi har derfor taget muligheden for at leje bil gennem Easy Car med afhentning i Napoli af programmet. Det skal dog bemærkes, at bureauets kontorer i andre italienske byer og lufthavne fungerer upåklageligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Alcione Residence

Positano, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni

search map