Anmeldelser af Residence Tasso

 
Residence Tasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Tasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Tasso

Læs personlige anmeldelser af Residence Tasso som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Tasso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
LIlian og familien fra Vallensbaek Strand boede på Residence Tasso i Sorrento fra d. 4. til d. 11. juni 2011.

Vi var meget tilfredse, og overraskede over den lille terrasse, men var enige om, at hvis I havde annonceret den, var vi nok blevet skuffede.
Vi kan anbefale turen i omegnen af Sorento med den røde turistbus, en meget smuk tur til steder man ellers ikke kan komme

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Margit og veninder fra Charlottenlund boede på Residence Tasso i Sorrento fra d. 24. april til d. 1. maj 2010.

Det har været en helt fantastisk tur til Sorrento. Lejligheden ligger jo lige i centrum og med en skøn udsigt over Napolibugten. Vi har været på mange traveture rundt i byen. Kondien har det fint efter de mange ture ned ad trapperne til vandet.Der gik ikke lang tid før vi følte os ”hjemme” i både lejligheden og i byen, når vi vendte tilbage fra ture bl a til Pompeij, Napoli og Capri. Capri var jeg især betaget af. Vejret var dejlig med solskin så besøget i Axel Munthes hus tænker jeg stadig på, som noget af en fantastisk oplevelse. Vi ville gerne havde været på en sejltur til Positano, Amalfi, men båden begyndt først at sejle senere i maj måned. Vi fandt hurtigt en venlig lokal købmand og et supermarked, hvor vi gjorde vores indkøb. Jeg har kun ros til jer for jeres hjælp med rejsen og den lidt kaotiske tid før afrejsen. Flyrejsen afgik og landede til tiden, der var ingen problemer med aske. Venlig hilsen og tak for en dejlig ferie.

Margits veninde Susanne supplerer:

Jeg kan kun tilslutte mig det Kirsten skriver. Jeg syntes lejligheden lå perfekt, kunne ikke være mere centralt. Syntes byen er fantastisk og har varmt anbefalet den til andre. Den lå også perfekt i forhold til de steder vi gerne ville besøge og det offentlige fungerede som det skulle, kørte til tiden (bare sammenlign med DSB herhjemme). Til DSB forsvar er deres toge dog mere komfortable, hihi. Vi fik fin information på stationen. Transport til og fra lufthavnen kunne hellere ikke være nemmere med bussen.

Bare det, at vi blev hentet på et centralt sted og fulgt ned til lejligheden var da en stor hjælp, da vi ankom. Skulle ikke først hen at finde ud af hvor kontoret lå for at få en nøgle. Syntes også In-Italia var meget imødekommende og hjælpsomme med evt at finde en løsning hvis vi ikke kom afsted pga askeskyen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Ole og medrejsende fra Hillerød boede på Residence Tasso i Sorrento fra d. 3. til d. 10. april 2010.

Vi har nu i de sidste 12 år, været på ferie i Italien både om sommeren, efteråret og nu også i foråret. Vi har brugt In-Italia 3 gange til vores ferie, som hver gang har været en perfekt rejsearrangør. Denne gang skulle vi til Sorrento, vi ville prøve, at se hvordan det var i Italien om foråret. Det var april og vejret var helt perfekt, der var jo nærmest dansk sommer. Vi havde ikke før været så langt nede i Italien, så vi glædede os rigtig meget.

Vi ankom til Napoli sent om aften med fly fra Danmark, det havde ikke gjort noget, at vi var kommet noget tidligere, så vi kunne havde nået den direkte bus til Sorrento, men pyt med det. Vi tog i stedet for en taxa til Napoli hovedbanegård, hvorfra vi tog toget til Sorrento, det var der bestemt ingen problemer i. Det skal lige bemærkes, at det er utrolig billigt at bruge det offentlige transportsystem frem for de dyre taxaer og det fungerer godt. Vi blev modtaget af en fra kontoret i Sorrento, som gav os nøglerne og viste lejeligheden, det var godt.

Vi var en uge i Sorrento, hvor tiden gik med et besøg på Capri, hvor vi bla. gerne ville se den Blå grotte, men den var lukket pga. vejret og det fik vi først at vide, da vi var ved grotten øv, så husk lige at undersøge det først. Vi var i Pompeji og se den fantastiske by der i år 79 forsvandt, da vulkanen Vesuv kom til live og dækkede hele området med aske og lava, vi skulle jo så også se selve vulkanen Vesuv fra toppen, hvilket også var en oplevelse. En af dagene tog vi bussen, og kørte en tur langs Amalfikysten til Amalfi by, og hvilken oplevelse, med små byer nærmest hugget ind i klipperne, det skal opleves. Vi har for det meste, holdt ferie i den nordlige del af Italien, og i forhold til det, syntes jeg at alt koster mange penge i syd.

Den sidste dag ville vi bruge i Napoli, da vores fly først fløj sent om aften, men det kunne vi godt have undværet, Napoli var ikke noget for os. Konklusionen på det hele er, at Sorrento og området er en fantastisk oplevelse og lejligheden kan godt anbefales den ligger midt i det hele, men forbrugs afgiften er relative høje. Vi kom godt hjem med en masse oplevelser rigere, nu venter vi bare på næste tur, hvor mon den skal gå hen?

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Thomas og Anne fra København V boede på Residence Tasso i Sorrento fra d. 4. til d. 18. juli 2009.

Vi havde en rigtig god tur. Vi frygtede lidt, at det ville være meget besværligt at komme fra lufthavnen i Napoli til stationen, hvorfra vi skulle med toget til Sorrento. Vi ville oprindeligt have taget den bus, som kører direkte fra lufthavnen til Sorrento, men grundet vores sene ankomst kørte den desværre ikke længere.

Men der var ingen problemer. Vi spurgte i informationen i lufthavnen hvorfra den kørte – det viste sig at være lige på den anden side af udgangen – og 15 minutter senere var vi afsted mod stationen. Her købte vi billetter til toget, som på lidt over en time fragtede os til Sorrento. Ingen ben i det.

Inden afrejse fra Danmark ringede de fra kontoret i Sorrento, som skulle udlevere nøgler til os, og spurgte, om vi evt. ville have en taxa holdende klar til os i lufthavnen, når vi ankom. Vi takkede pænt nej (det kostede 65 euro mod de ca. 10 for bus/tog pr. person), men fin service.

Da vi sad i bussen på vej til stationen ringede de igen fra kontoret for at høre, om vi var på vej. Vi aftalte at vi skulle ringe, når vi var på stationen i Sorrento, og så ville de komme og vise os lejligheden og give os nøglerne.

Efter at prøve et par forskellige numre, som der ikke blev svaret på (det var jo sent), fik vi fat i Alessandro fra kontoret, som kom på 10 minutter og viste os på plads.

Så gik ferien rigtig i gang.

Byen er hyggelig (specielt den gamle del) – dog er der mange turister (specielt engelske og amerikanske). Måske lidt for mange, efter vores smag. Det har tilsynelande også haft sin indvirken på priserne – de er ret høje generelt set.

Men der er noget for enhver prisklasse rent butiksmæssigt alligevel; alt fra Armani-butikken med tasker på den voldsomme side af 10.000 kroner til gadehandler-biksen, som har ure til 35 kroner. Og så selvfølgelig en masse souvenir-butikker, restauranter og caféer.

Der er alle typer restauranter: Både dem med gængse »turist-retter« med pommes frites til det hele og gourmet-udgaverne. Prøv endelig »L'Antica Trattoria« i den gamle bydel. Den syner ikke af meget, men hvis man kan få et bord i haven, er det ganske enkelt perfekt. Her er super hyggeligt og maden en helt igennem i top. De har bl.a. indbagte Ricotta-fyldte zucchini-blomster, som smager intet mindre en fantastisk.
Og af hovedretter er den grillede lokale fisk (ja, det hedder den på kortet – så hvilken én det helt præcist er, det er stadig uvidst for os), som er grillet i citronblade fantastisk. Betjeningen er ligeledes helt i top. En 3-retters menu inkl. en god flaske vin, vand samt kaffe og Limoncello til desserterne koster ca. 130 euro for to personer (118 hvis man kan betale kontant, viste det sig).

Stranden er speciel. Ikke på den dårlige måde, men speciel. Den består af fire »moler« ud i vandet for foden af den lange trappe, som fører ned fra selve byen. På disse »moler« kan man leje solsenge, parasoler osv. Priserne ligger på ca. 30–32 euro pr. dag for to solsenge og en parasol – hvis man altså køber én enkelt dag ad gangen. For de er til at snakke med, hvis man køber f.eks. 10 dage på én gang, som vi gjorde. Det sparede vi sammenlagt ca. 150 euro på. Det kan i øvrigt betale sig at høre om priserne for flere dage ad gangen hos hver enkelt »udbyder« – de svinger pludselig en del i priserne, når man gør det på denne måde, hvorimod det er meget ens prismæssigt for enkeltdage.

Der er også en offentlig strand. Her skal det dog lige nævnes, at den er meget lille og solen rammer den først omkring klokken 13.30. Derudover er der ingen bruser til at skylle det salte vand af og ingen toiletter. Og der er hulens mange trapper op til selve byen, hvis det er man ikke kan holde sig en hel dag. Som udgangspunkt vil vi sige, at af strandmuligheder er der reelt kun betalings-strandene.

Området uden om selve byen er lækkert. Her er både muligheder for shopping i Napoli, hvortil man nemt kommer med toget – stationen er i øvrigt midt i byen, ca. 500 meter fra lejligheden – historisk besøg i Pompei, en sejltur til Capri og en smuttur til Rom (sidstnævnte gjorde vi dog ikke, men man kunne komme dertil klokken 7 om morgenen og efter 3 timers kørsel være fremme – og så hjem samme dag. Bussen dertil kører direkte fra stationen).

Mht. Capri begik vi den fejl at købe billetter dertil på, hvad vi troede, var turistkontoret, som lå på pladsen lidt fra Piazza Tasso (hovedpladsen). Det viste sig, at det reelt var et rejsebureau, som tog en del flere penge for alt, end hvad man kunne få det til på det rigtige turistkontor. Følg skiltene mod turistkontoret – og når I tror I har fundet det på pladsen, så kig lige efter endnu et skilt ned ad en lille gade – turistkontoret ligger her, inde i en gård.

Alt i alt en rigtig dejlig tur og et dejligt sted, som godt kan tåle en stor anbefaling. Stedet vokser på én, efterhånden som man er der – når man lærer de rigtig gode restauranter at kende, finder ud af, hvor på stranden man ligger bedst og så videre.

Vi tog i øvrigt bussen direkte fra Sorrento til lufthavnen på vejen hjem. En rigtig smuk tur langs kysten. Men snup en køresyge-pille, hvis du har tendenser hertil, inden den kører – det er en noget kringlet tur. Men flot, flot, flot – så gør det endelig. Den koster det samme som tog/bus til lufthavnen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Michael og familien fra Solrød Strand boede på Residence Tasso i Sorrento fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi havde en dejlig tur til Sorrento. Vi har allerede besluttet, at næste års sommerferie skal gå til dette område - enten Sorrento el. en af byerne tæt op til eller måske Amalfi. Vi glædede os over lejlighedens centrale beliggenhed - dels i forhold til det gamle kvarter i Sorrento dels i forhold til havnen og bus/jernbaneforbindelser. Det gjorde det let for os at komme rundt. Vi sejlede til Capri og kørte med tog til Pompei og Napoli. Alle tre udflugter var en oplevelse, men vi vil dog især fremhæve turene til Pompei og Capri (Villa Jovis mv.). Omgivelserne og vejret var - som ventet - pragtfuldt.
Lejligheden levede op til vores forventninger, og vi var glade for den praktiske introduktion til lejligheden og området (Tina fra det lokale udlejningsbureau). Det var godt med en kontaktperson og tlf.nr., hvis noget skulle svigte. Alt i alt en rigtig god tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Steen og familien fra Dragør boede på Residence Tasso i Sorrento fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi har haft en dejlig ferie i Sorrento. Vi var en uge i den samme lejlighed i 2005 og det var dengang også en positiv oplevelse (derfor lejede vi den igen).

Sorrento er jo en dejlig by med masser af liv og syditaliensk stemning. Som du nok ved er betalingsstrandene ret dyre, men da de ikke var fyldt op på hverdagene lykkedes det os at presse prisen lidt ned på solsenge og parasoller.

Det er en by vi absolut kan anbefale at besøge og hvis man vil bo centralt og kan acceptere støjniveauet kan vi også anbefale lejligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map