Feriebolig i Sorrento

Residence Tasso

 
Residence Tasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Tasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i den farverige syditalienske by Sorrento ligger Piazza Tasso. Her på pladsen ligger blandt andet Sorrentos rådhus, et bredt udvalg af cafeer og restauranter og så er her et myldrende liv de fleste af døgnets timer. I en sidegade herfra finder man Residence Tasso.

Lejlighederne i Residence Tasso vil glæde mange, som ønsker et ophold i den kendte og solrige by, for ud over deres centrale beliggenhed, så har de også aircondition og satellitfjernsyn. Bemærk venligst, at I befinder jer i en livlig by, hvorfor trafikken kan høres fra lejlighederne.

Læs mere om Residence Tasso

Parkering foregår mod betaling 300 meter fra bygningen og er under opsyn, mens jernbanestationen er 500 meter væk. I den umiddelbare nærhed findes et utal af restauranter, pizzeriaer, caféer og diverse butikker, og kun 250 meter fra lejlighederne ligger betalingsstranden.

Bygningen har elevator, reception og fælles vaskeri, og i alle 10 lejligheder findes aircondition (som kan være begrænset til visse perioder i løbet af dagen) og satellitfjernsyn samt lille balkon. Lejlighederne vender enten ud mod gaden eller til en indergård.

Lejlighederne på Residence Tasso

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser

Lejlighederne er på 25 m² og består af stue med køkkenhjørne og to enkeltsenge samt badeværelse med toilet.

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser

Lejlighederne er på 40 m² og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser

Lejlighederne er på 40 m² og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejligheden er på 55 m² og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to, to soveværelser med hver to enkeltsenge og to badeværelser med toiletter.

Fireværelseslejlighed med 8 sovepladser

Denne ene lejlighed er på 75 m², og ligger på øverste etage under taget og består af stue med køkkenhjørne (og stort køleskab) og sovesofa til to, herfra går man ind i et gennemgangsværelse, hvor der er to enkeltsenge, herfra kommer man til de øvrige to soveværelser, hvoraf det ene er med yderligere to enkeltsenge, mens det andet soveværelse er indrettet med to enkeltsovesofaer. Fra gennemgangsværelset er der ligeledes adgang til de to badeværelser med toiletter.

Skjul teksten
 
 
search map