Hotel i Sorrento

Relais Villa Savarese

 
Relais Villa Savarese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Relais Villa Savarese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sorrentohalvøen er et af Italiens mest populære rejsemål, og de fleste elsker dette lille paradis. Foruden en fantastisk kyst og et skønt klima spiser du rigtig godt i denne del af Italien. Relais Villa Savarese anses af mange for at være et af Sorrentos mest charmerende boutique-hoteller. Her kan du slappe af og nøjes med at nyde livet og selve opholdet.

Alt ånder fred og idylDen hvide villa titter frem gennem den grønne bevoksning, og giver dig indtrykket af, at være en privat villa. Det samme gør de ægte tæpper, de bløde lænestole og de fyldte bogreoler som tilsammen skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Dette er det helt rigtige sted for dig som ønsker en fredelig og afslappende ferie, hvor du kan tage dagen, som den kommer. Hvis du skal helt ned i gear, kan du begive dig ud til den dejlige udendørs swimmingpool, som ligger blandt kølige palmer og duftende citrontræer.

Læs mere om Relais Villa Savarese

Et godt udgangspunkt for spændende udflugterLige uden for Sorrentos historiske centrum ligger bydelen Sant'Agnello og det er her den skønne villa ligger. Den er et godt udgangspunkt for at besøge halvøens mange seværdigheder, nyde de billedskønne landskaber og de små landsbyer. Det venlige personale i receptionen giver dig gerne både tips og gode råd når det gælder udflugter og aktiviteter. I Sant'Agnello er der en del forskellige restauranter, og den nærmeste ligger ca. 350 meter fra villaen. Du finder endnu flere ved havnen og Piazzetta Marinella, hvor du også finder en cocktalilbar. Vi vil dog gøre opmærksom på, at mange vælger at benytte disse steder til private fester. På grunden er der også plads til to biler.

Et lille intimt sted med få værelser


En af de ting jeg nyder ved Relais Villa Savarese er, at der blot er 10 værelser, som kan være med to separate senge eller en stor dobbeltseng. På trods af, at indretningen er af seneste mode, er her både hyggeligt og komfortabelt. Morgenmaden serveres som en stor buffet, og frister også med lokale delikatesser fra den søde afdeling. Morgenmaden kan serveres i værelset, hvis det ønskes.
Værelserne har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, elkeddel samt badeværelse med hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map