Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Er du til hygge, udsigter, listige gader og et tilbagelænet liv, så vil du ikke blive skuffet, når du rejser til Sorrento. Her er en by, som ganske vist er præget af turister, men som også har fortjent at være en magnet for samme. Du bo i relativt kort afstand til en række af Syditaliens mest ikoniske attraktioner; storbyen Napoli, vulkanen Vesuv, ruinbyen Pompei og den utrolige Amalfikyst - måske Europas smukkeste kyststrækning.

Og så har vi ikke engang talt om byen Sorrento, som ikke bare tager sig charmerende ud fra vandsiden, når man ankommer med turistbåd fra Napoli eller færgen fra Capri, men som også byder på masser af restauranter og butikker i de smaller gader.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvordan skal man bo i Sorrento?

In-Italia råder over en række hotelværelser i byen, så når du rejser til Sorrento kan du benytte dig af vores store viden om området og det faktum, at vi løbende besøger og evaluerer alle vore hoteller. Der er både mulighed for at få indkvartering i området omkring den store lystbådehavn, Marina Grande, i den vestlige del af byen - samt i den centrale del omkring Piazza Tasso.

Det er også muligt at bo i den østlige del af byen, i retning mod Sant'Agnello, som nærmest er blevet en del af Sorrento, ligesom der findes muligheder i 'baglandet', hvis man gerne vil være tæt på byen, men alligevel fri af turiststrømmen efter eget valg.

Populære ferieboliger i Sorrento

Hvordan rejser man til Sorrento?

Du kan rejse fra både Billund Lufthavn, Aalborg Lufthavn, København/Kastrup og fra Hamburg til Sorrento, ved at finde flybilletter til Napoli lufthavn eller Rom. Har man tiden, er det oplagt at kombinere rejsen til Sorrento med et par dages ophold i en af de store byer, selvom man kan argumentere at det er svært at tage Rom ind på mindre end 3-4 dage. Fidusen er, at du det meste af året kan flyve direkte til Rom, og herfra tage højhastighedsbanen til Napoli.

Fra Napoli rejser du til Sorrento med den lokale jernbane, Circumvesuviana. Det er en skrumletur af rang, men det er meget autentisk, og undervejs møder man både lokalbefolkningen og en række smukke udsigter. I det hele taget kan man bruge den lokale jernbane til at komme frem til mange af områdets seværdigheder - men vi anbefaler alligevel at man lejer en bil i mindst en del af ferien, så man ikke er afhængig af de lokale køreplaner.

Hos In-Italia kan du booke flybillet, hotel og lejebil til Sorrento i én pakkerejse. På den måde er du dækket af den danske rejsegaranti, og priserne er lige så lave som hvis du booker på forskellige portaler.

Mere information til din rejse til Sorrento

Sorrento, beliggende syd ved Napoli-bugten syd for storbyen Napoli i det sydlige Italien, er hovedbyen på Den Sorrentiske Halvø og tæller ca. 19.000 indbyggere fordelt på et samlet areal på 9,9 km. Kystbyen er et meget populært rejsemål, især om sommeren, hvor byens indbyggerantal kan nå helt op på 125.000.

Sorrento byder på et fantastisk klima, charmerende folkeliv, en lang og interessant kunstnerisk tradition, stor og varm gæstfrihed, lækker gastronomi, smukke udsigtspunkter overalt i byen og en lang række af Syditaliens største seværdigheder inden for overskuelig køre-afstand. Alle disse egenskaber tilsammen gør, at byen ofte kaldes “den venlige by” (la gentil”) blandt syditalienerne.

I byens centrum er der masser af gode butikker, caféer og restauranter, især på hovedgaden Corso Italia, der begynder ved byens hovedtorv, Piazza Tasso. Mens du er på Piazza Tasso anbefales det, at du prøver et glas af den lokalt producerede citronlikør Limoncello, som Sorrento og øen Capri er blevet berømt for. Likøren laves af citroner fra området, samt alkohol, vand og sukker - og smager normalt bedst efter et godt måltid mad.

Hvis du er på udkig efter nogle kulturelle oplevelser, mens du er på rejse til Sorrento, anbefales det at besøge den meget smukke herskabsbolig Sedile Deminova, der stammer fra slutningen af 1400-tallet og som var samlingspunkt for byens adelige klasser på det tidspunkt. Også Verniero-palæet med dets smukke arabiske dekorationer og byens domkirke er et besøg værd.

Fra Sorrento har du desuden et bredt udvalg af udflugter at vælge imellem. Storbyen Napoli ligger kun omkring 30 kilometer væk. Der er busafgange til den smukke Amalfikyst flere gange i timen hver dag. Og byen ligger desuden i overskuelig afstand til øerne Capri, Ischia og Procida og fortidsbyen Pompei.

>> Få mere information til en ferie i Sorrento her

 
search map