Anmeldelser af Hotel Zi' Teresa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Zi' Teresa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Zi' Teresa som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Zi' Teresa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gert og familien fra Ballerup boede på Hotel Zí Teresa i Sorrento fra d. 27. juli til d. 3. august 2010.

Vi har været meget tilfredse med vores tur til Sorrento. Hotelpersonalet var fantastik hjælpsomt og imødekommende. Især portiererne Michele og Luca.
Vi var på ture fra havnen hver dag, så måske havde det været bedre for os, med et hotel som Il Faro, men vi var glade for Zi Teresa. Amalfikysten/Napolibugten er et ualmindeligt smukt område. Det skal ses før man bli'r gangbesværet. Ved hjælp af informationerne på In-Italia's website, var det nemt at finde hurtigt frem til hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map