Hotel i Sorrento

Hotel Zi' Teresa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God beliggenhed i centrum

Hotel Zi' Teresa er et dejligt familieejet hotel, som ligger i en stille sidegade midt i Sorrentos centrum. Der er kun få minutters gang til stationen, hvorfra du kan køre direkte til Pompeji, Napoli og de mange andre byer langs kysten med det lokale tog Circumvesuviana. Det er også på pladsen foran stationen du kan tage den lokale bus til Amalfikysten, som du naturligvis må besøge under din ferie. Du bor som sagt midt i centrum, så Piazza Tasso og byens mange butikker og restauranter ligger i gåafstand til hotellet. De to havne og stranden nås også på få minutter, så bedre beliggenhed er svær at finde.

Nyd dagen på tagterrassen eller i den lille pool i haven

Hotellet ligger i en dejlig grøn have, hvor du også finder en møbleret terrasse, og så ikke mindst hotellets lille pool, med solsenge og parasoller. Der er reception, lobby, elevator, wi-fi, opholdsstue m. bar og restaurant. Det er her du spiser dagens første måltid, som består af en morgenmadsbuffet, men du kan også spise middag på hotellet, hvis ikke du foretrækker at spise på en af de mange restauranter i byen. På taget finder du den store tagterrasse, hvor der er liggestole og ikke mindst en helt fantastisk udsigt over byen, havet, Napoli og vulkanen Vesuv.

Læs mere om Hotel Zi' Teresa

Komfortable værelser med mulighed for balkon

På Hotel Zi'Teresa er der i alt 58 værelser som er er pænt men enkelt indrettet. Alle værelser har telefon, satellit TV, aircondition, værdiboks, wi-fi, samt bad med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste af værelserne har også balkon.

Læs om værelserne på Hotel Zi' Teresa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Zi' Teresa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Zi' Teresa som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Zi' Teresa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Virkelig god oplevelse

Hotellet er et dejligt hotel med virkelig venligt personale og god service. Rengøringsniveau er i top med rene håndklæder og rent sengetøj hver dag. Poolområdet er ret lille med ikke ret mange solsenge.
Et godt råd til hotellet vil være at have et stativ med diverse foldere om, hvilke aktiviteter og steder der er værd at besøge i området.

Læs mere

Gert og familien fra Ballerup boede på Hotel Zí Teresa i Sorrento fra d. 27. juli til d. 3. august 2010.

Vi har været meget tilfredse med vores tur til Sorrento. Hotelpersonalet var fantastik hjælpsomt og imødekommende. Især portiererne Michele og Luca.
Vi var på ture fra havnen hver dag, så måske havde det været bedre for os, med et hotel som Il Faro, men vi var glade for Zi Teresa. Amalfikysten/Napolibugten er et ualmindeligt smukt område. Det skal ses før man bli'r gangbesværet. Ved hjælp af informationerne på In-Italia's website, var det nemt at finde hurtigt frem til hotellet.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Zi' Teresa

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Zi' Teresa

Læs mere
 
search map