Hotel i Sorrento

Hotel Settimo Cielo

 
Hotel Settimo Cielo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Settimo Cielo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden her er så enestående, at vi fristes til at gentage den flere gange. Mellem dig og havet er der intet, som forstyrrer dit udsyn. Og det er naturligvis ikke bare hav, så langt øjet rækker - det er også Den Sorrentinske Halvø, Pompei og hele Napoli. På Hotel Settimo Cielo er der sågar havudsigt fra elevatoren. Den fantastiske beliggenhed betyder også, at du kan slentre ind til centrum af Sorrento. Der er ca. 900 m.

En pool du vil rejse efter

Den panoramiske beliggenhed gælder ikke bare selve hotellet - men naturligvis også poolen. Når du ligger ved poolen, så føles det nærmest som at være om bord på et skib - med den forskel at hotellet ikke rører sig ud af flækken. Du finder også liggestole, så du kan vælge at dase dagen lang. Endelig er der også en bruser ved poolen.

Læs mere om Hotel Settimo Cielo

Du bor på den rigtige side af vejen

Kystvejen ligger oppe bag ved hotellet - og In-Italias udsendte bemærkede ingen støjgener oppe fra vejen. Hvis du ønsker at gå ned til havnen Marina Grande og til stranden, så er der trapper, som fører derned. Du har flere restauranter inden for kort gåafstand - også selvom du ikke ønsker at gå helt hen til centrum af Sorrento by. På selve hotellet er der morgenmadsrestaurant, hvor morgenmaden serveres som buffet og kan nydes enten indendørs eller ude på terrassen, hvor du kan lade dig distrahere at den skønne udsigt over vandet. Der er parkering på stedet (mod tillæg). Beliggenheden, poolen, udsigten og egen balkon er klart blandt hotellets styrker, mens selve standarden på hotellet blot er mellemklasse - pæn men ikke prangende.

Læs om værelserne på Hotel Settimo Cielo

Skjul teksten
 
 
search map