Hotel i Sorrento

Hotel Settimo Cielo

 
Hotel Settimo Cielo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Settimo Cielo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenheden her er så enestående, at vi fristes til at gentage den flere gange. Mellem dig og havet er der intet, som forstyrrer dit udsyn. Og det er naturligvis ikke bare hav, så langt øjet rækker - det er også Den Sorrentinske Halvø, Pompei og hele Napoli. På Hotel Settimo Cielo er der sågar havudsigt fra elevatoren. Den fantastiske beliggenhed betyder også, at du kan slentre ind til centrum af Sorrento. Der er ca. 900 m.

En pool du vil rejse efter

Den panoramiske beliggenhed gælder ikke bare selve hotellet - men naturligvis også poolen. Når du ligger ved poolen, så føles det nærmest som at være om bord på et skib - med den forskel at hotellet ikke rører sig ud af flækken. Du finder også liggestole, så du kan vælge at dase dagen lang. Endelig er der også en bruser ved poolen.

Læs mere om Hotel Settimo Cielo

Du bor på den rigtige side af vejen

Kystvejen ligger oppe bag ved hotellet - og In-Italias udsendte bemærkede ingen støjgener oppe fra vejen. Hvis du ønsker at gå ned til havnen Marina Grande og til stranden, så er der trapper, som fører derned. Du har flere restauranter inden for kort gåafstand - også selvom du ikke ønsker at gå helt hen til centrum af Sorrento by. På selve hotellet er der morgenmadsrestaurant, hvor morgenmaden serveres som buffet og kan nydes enten indendørs eller ude på terrassen, hvor du kan lade dig distrahere at den skønne udsigt over vandet. Der er parkering på stedet (mod tillæg). Beliggenheden, poolen, udsigten og egen balkon er klart blandt hotellets styrker, mens selve standarden på hotellet blot er mellemklasse - pæn men ikke prangende.

Læs om værelserne på Hotel Settimo Cielo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Settimo Cielo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Settimo Cielo som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Settimo Cielo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Hotel Settimo Cielo

Godt hotel i mellemklassen

Fin beliggenhed. Værelser med balkon var rigtig fine. Vi fik hotellet til at opgradere det ene værelse, hvor vi ikke havde balkon. Meget fleksibel service. Sengene kunne være bedre. Dobbeltsenge bør sidde sammen. Danskere vil også gerne have dyner. Men der var gode tæpper ?? Dejligt at man kan parkere ovenpå hotellet, og at der var elevator. Det ville være dejligt med elevator til stranden. Fin morgenmad, men kaffen i automaten havde intet med kaffe at gøre. Man kan bestille espresso ved personalet uden merbetaling, og de var super gode.

Læs mere

Fantastisk udsigt og en gateway til Marina Grande

Mellemstandard på hotellet men sødt personale og mageløs udsigt. Marina Grande ligger lige nedenfor, men alligevel et stykke at gå. Man gør det, for det er Sorrentos perle både ved dag- og aftentid.

Læs mere

Super beliggenhed

Utroligt venligt personale på hotellet, 5-10 minutters gang til byen og den mange gode restauranter og butikker, en helt igennem fantastisk udsigt. Bestil "KUN" værelse med balcon og havudsigt, fås ikke bedre. Selve hotellet er lidt slidt og meget 80´agtigt. Trænger til en kærlig hånd og at nye øjne ser på det og får ryddet op. Men kan anbefales for dets beliggenhed, udsigt og venlige personale. Et minus er dog at man ikke kan få mad, kun morgenmad. Vi spiste dog et par gange på hotellet ved siden af Hotel Belair, også morgenmad (18 euro).

Læs mere

Fantastisk udsigt

Ret enkelt sted men rent pænt og fantastisk beliggenhed,
Meget sødt personale på hotellet.
I nærheden fine restauranter og barer ved havet med bademuligheder.
Smuk by og mange udflugtsmuligheder.
Dog hård trafik under gåturen til byen.

Læs mere

Skøn udsigt

Dejligt hotel med skøn udsigt

Læs mere

Fantastisk udsigt og hyggeligt personale!

Værelset og badeværelset var skinnende rent. Intet bemærkelsesværdigt men funktionelt. MEN UDSIGTEN ..... helt fantastisk!
Morgenmaden var god, frisk brød, god kaffe, frugt og en lækker citronmarmelade.

Personalet var meget rart og hjælpsomt. Vi prøvede poolen et par gange, og det var et dejligt sted. Det eneste negative, at så mange lægger håndklæder ud og så venter i timer, før de bruger pladsen. Dette sker trods skilte, der forbyder lægning af håndklæder. Personalet kan gøre en indsats der og smide alle håndklæder i en flok .....
Hotellet har en meget flot beliggenhed. Ret lige ved siden af vejen, men du bemærker ikke så meget. Visningen igen - FANTASTISK. Let at gå ned til midten af ca. 10 min.

Læs mere
 
search map