Hotel i Sorrento

Hotel Settimo Cielo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden her er så enestående, at vi fristes til at gentage den flere gange. Mellem dig og havet er der intet, som forstyrrer dit udsyn. Og det er naturligvis ikke bare hav, så langt øjet rækker - det er også Den Sorrentinske Halvø, Pompei og hele Napoli. På Hotel Settimo Cielo er der sågar havudsigt fra elevatoren. Den fantastiske beliggenhed betyder også, at du kan slentre ind til centrum af Sorrento. Der er ca. 900 m.

En pool du vil rejse efter

Den panoramiske beliggenhed gælder ikke bare selve hotellet - men naturligvis også poolen. Når du ligger ved poolen, så føles det nærmest som at være om bord på et skib - med den forskel at hotellet ikke rører sig ud af flækken. Du finder også liggestole, så du kan vælge at dase dagen lang. Endelig er der også en bruser ved poolen.

Du bor på den rigtige side af vejen

Kystvejen ligger oppe bag ved hotellet - og In-Italias udsendte bemærkede ingen støjgener oppe fra vejen. Hvis du ønsker at gå ned til havnen Marina Grande og til stranden, så er der trapper, som fører derned. Du har flere restauranter inden for kort gåafstand - også selvom du ikke ønsker at gå helt hen til centrum af Sorrento by. På selve hotellet er der morgenmadsrestaurant, hvor morgenmaden serveres som buffet og kan nydes enten indendørs eller ude på terrassen, hvor du kan lade dig distrahere at den skønne udsigt over vandet. Der er parkering på stedet (mod tillæg). Beliggenheden, poolen, udsigten og egen balkon er klart blandt hotellets styrker, mens selve standarden på hotellet blot er mellemklasse - pæn men ikke prangende.

Lejlighederne på Hotel Settimo Cielo

Værelse med havudsigt (inkl. morgenmad)

Værelserne ligger på en af etagerne under receptionsniveau. De vender alle mod havet og flere af dem har mulighed for op til to ekstra opredninger, til i alt fire personer. Alle værelserne har sat-tv, aircondition, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (ganske få med badekar).

Værelse med balkon og havudsigt (inkl. morgenmad)

Værelserne ligger på en af etagerne under receptionsniveau. De vender alle mod havet og har møbleret balkon. Flere af dem har mulighed for op til to ekstra opredninger, til i alt fire personer. Alle værelserne har sat-tv, aircondition, wi-fi, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (ganske få med badekar).

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Aparthotel Santa Tecla

Maiori, Campania

Terrazza Acquachiara

Maiori, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Anbefalinger til dig

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Hotel La Conca Azzurra

Conca dei Marini, Campania

Populært i Campania

search map