Anmeldelser af Hotel Plaza Sorrento

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Plaza Sorrento

Læs personlige anmeldelser af Hotel Plaza Sorrento som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Plaza Sorrento. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt centralt beliggende Hotel

Super dejligt Hotel

Poolen på taget er ikke så stor
men en super udsigt fra pool og bar

Sorrento som feriedestination

Hotel Plaza Sorrento
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Plaza Sorrento
Standardværelse

værelserne ikke så store
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

lille pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Camilla & Marcus fra Malmø i Sverige boede på Hotel Plaza Sorrento i Sorrento fra 8. til 12. maj 2012. Inden da boede de på Villa Scapone i Mattinata (Gargano naturreservat).

Hotel Plaza Sorrento er et udsøgt design-hotel med det der lille ekstra. Man kan umuligt bo bedre og mere centralt i Sorrento, kun 100 meter fra byens centrale torv, Piazza Tasso. Alligevel er hotellets omgivelser rolige og behagelige. Værelserne er pænt indrettede, men ikke meget store. Plus dog for badeværelset og dejligt brusebad. Senge fremragende! Noget, der var enestående var morgenbuffeten! Der var alt: frisk frugt i massevis, kager og slik, brød, pålæg, varm mad, forskellige saft og kaffe, der kan bestilles af det venlige personale. En perfekt start på dagen! Udover at udforske alle Sorrentos gader og stræder, tog vi en bådtur ud til Capri (kun 25 minutter med speedbåd fra havnen i Sorrento) hvor vi besøgte Anacapri og tog en båd tur til den Blå grotte - alt i alt en dejlig og romantisk heldagsuflugt.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map