Hotel i Sorrento

Hotel Plaza Sorrento

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det miljøbevidste Hotel Plaza Sorrento ligger på en rolig gade nogle få hundrede meter eller "rundt om hjørnet" fra Sorrentos centrale torv og samlingssted Piazza Tasso. Her befinder du dig i gåafstand til byens indbydende og stemningsfulde centrum med alt fra caféer, restauranter og butikker til havnen og togstationen.

Designhotel med fantastisk beliggenhed

Hotel Plaza Sorrento kan med fuld ret beskrives som et designhotel, da det fremstår kønt og moderne med flere spændende detaljer i indretningen. Blandt faciliteterne udmærker morgenmadssalen sig, hvor du får en frisk og velsmagende morgenmad serveret. Udvalget er stort, så der er noget for enhver smag. Her er også en reception og en bar med Wi-Fi, som på visse aftener fungerer som pianobar. På den herlige tagterrasse venter en imponerende udsigt over byen og Napolibugten - med den vældige vulkan Vesuv inden for dit synsfelt. Det er også på tagterrassen, du finder den dejlige pool med liggestole, og en tagbar med lounge. Hotellet kan hjælpe til med bestilling af parkering i nærheden (mod betaling).

Læs mere om Hotel Plaza Sorrento

Kombiner afslapning med udflugter

Selvom hotellet og den indbydende tagterrasse er svær at løsrive sig fra, anbefaler vi en række udflugter nærområdet. Fra hotellet går du nemt og hurtigt ned til havnen, hvorfra du kan sejle til Capri. Eller hvorfor ikke tage bussen til Amalfikysten, hvor romantiske byer som Positano, Amalfi og Ravello venter på dig. Hvis du er historisk interesseret, er en tur til Pompeji et must.

Hvad indebærer et ophold med halvpension?

Vælger du et ferieophold med halvpension, får du mulighed for at vælge mellem flere restauranter og pizzeriaer i nærheden. Dette giver dig en dejlig mulighed for at prøve forskellige spisesteder rundt omkring i Sorrento, uden at blive negativt overrasket over regningen. Drikkevarer er ikke inkluderet, og betales separat.

Smagfulde værelser i behagelige farver

Der er i alt 65 værelser på Hotel Plaza Sorrento, som alle er moderne indrettet. På hver etage har man valgt et farvetema. Værelserne er på ca. 15-18 m², og er alle udstyret med Wi-Fi, telefon, minibar, satellit-tv, opbevaringsboks og lydisolerede vinduer. Derudover findes der badeværelse med toilet, hårtørrer samt badekar og/eller bruser. På standardværelserne er der plads til max to personer, mens man i comfortværelserne kan bo op til 3 personer.

Læs om værelserne på Hotel Plaza Sorrento

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map