Anmeldelser af Hotel Miramare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Miramare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Miramare som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Miramare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Miramare

Skønt hotel, venligt og imødekommende personale med meget flot udsigt. Friske og luftlige rum. Der findes mange gode ting ved morgenmaden, men lidt synd, at der ikke er nogen grønsager. I øvrigt var der intet og klage over.

Sorrento som feriedestination

Stan er meget hyggeligt at vandre i. Det er værd og se Capri, og Pompei ligger og forholdsvis tæt på. Nede i byen gik vi forbi en fotoudstilling af Raffaele Celentano, som var ret fin. Der findes også mange fantastiske steder, som laver glas.

Hotel Miramare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Miramare
Superior dobbeltværelse med balkon og delvis havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Smukt, men for

Efter et par dage på sydsiden, Vietre Sul Madre forholdsvist fredeligt og mest italienere, var dette lidt mere som at komme til Kanarieøerne; tæt med turister og vanvittig trafik. Boligen var god. Vældig hjælpsomme, høflige. Ordnede booking af tur til Pompeji og Vesuv med båd. Gav tips om og sørgere for restaurant som gratis hentede og afleverede os, da den lå i en lille fiskerby. Indgangen til hotellet lå desværre "Midt på vejen". Man følte en vis fare for helbredet, hver gang man skulle ud og inde og skulle være meget opmærksom, da de kører ligesom galninge. Om aftenen tog vi reflekser og jeg orange refleksvest på (til børnenes fortrydelse pinlige far).
Poolen, morgenmad, service var super altsammen. Boede højest oppe, 3. sal var god, lidt længere fra trafikken.

Anbefaling til kommende gæster

Sorrento er en stor turistfælde, men også meget hyggelig. Bemærkede at man normalt mødes af meget venlige italienere, hjælpsomme, servicemindede og meget velvillige. Restauranten vi fik tips om og lift til lå i en lille fiskerby stik mod vest. Kan ikke huske navnet, men der var en strand, virkelig dejlig rolig og stille. Vi tog en bådtur med "Sea Land"; Engelsktalende guide, transfer hotel til havnen, båd langs kysten. Bussen til Pompeji med en lokal guide SUPER 1,5 time, videre med bussen til Vesuv og derop. Vend tilbage til båden og hjem med badningsstop. Koster € 69 / person (ekskl mad og entreer), men også det værd. 10 timers tour med guider, der gør at du får ud af en masse ud af det. Glem ikke at medbringe pas til børn <17 år, da de som EU-borgere har gratis adgang til Pompeji.

En tur til Capri hører sig til, men man må enten tage dertil om vinteren eller holde af MANGE mennesker. Utrolig smuk, men det er nok med en dag ... Dyrt i almindelighed, også selve båden dertil.

Hotel Miramare
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Miramare
Toværelseslejlighed med 4 senge og delvis havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map