Hotel i Sorrento

Hotel Miramare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En udsigt du sent vil glemme

Sorrentokysten er kendt for sine smukke udsigter, og mange hoteller langs kysten har en flot udsigt. Men Hotel Miramare har ikke sit navn, der betyder havudsigt, for ingenting: Her finder du en af de absolut bedste udsigter på den skønne kyst. Ydermere bor du på et ægte boutique-hotel, hvor du kan nyde godt af den personlige atmosfære og den gode service. Her kommer du ikke til at mangle komfort.

Som en forlængelse af byen Sorrento finder du Capo di Sorrento, hvor Hotel Residence Miramare ligger. Når du træder ind ad døren til hotellet, vil du straks lægge mærke til udsigten over Napolibugtens krystalklare vand, Sorrentobugtens kystlinje og i baggrunden den mægtige vulkan Vesuv. Du skal ikke bevæge dig langt, før du befinder dig i bykernen, som ligger ca. 10 minutters gang væk, og den livligste plads i Sorrento, Piazza Tasso, ligger ca. 2 kilometer væk. Den udsigt, du kan opleve her, er klart gåturen værd.

Der er ingen restaurant på Miramare, kun en bar, der serverer forfriskninger og lette snacks, så du skal nok få masser af lejlighed til at gå den dejlige tur til og fra byen. Selvfølgelig kan du også tage bilen, men at parkere i italienske byer, specielt i højsæsonen, er altid lidt udfordrende.

Læs mere om Hotel Miramare

Smukke udendørs områder at vælge imellem

Hotellet byder på dejlige faciliteter, og skulle du have lyst til en dag, hvor du bare slapper af og ikke foretager dig noget som helst, er der glimrende mulighed for det. De forskellige niveauer tilbyder et udvalg af terrasser, og så er der naturligvis soldækket, hvor du kan ligge eller sidde ned med din morgenkaffe eller bare med din bog og et håndklæde. Herfra kan du beundre udsigten over Napolibugten, når du engang imellem kigger op over bogens kant. Hvis du får det for varmt, er der en lille, men skøn pool til at køle dig ned i.

Foretrækker du at svømme i krystalklart havvand? Bare lidt længere nede ad vejen har du adgang til en hyggelig, lille strandbugt. Pas på, hvis du er ude at gå, for hotellet er placeret tæt på en vej rundt om Napoli, og der bliver ikke altid kørt lige forsigtigt.

Enkle værelser

Med kun 26 værelser er Miramare et ret lille sted. Værelser er i standard-kvalitet, men komfortable. De har aircondition, fladskærms-tv, mini-køleskab, Wi-Fi-forbindelse og privat badeværelse.

Læs om værelserne på Hotel Miramare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Miramare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Miramare som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Miramare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Miramare

Smukt, men for

Efter et par dage på sydsiden, Vietre Sul Madre forholdsvist fredeligt og mest italienere, var dette lidt mere som at komme til Kanarieøerne; tæt med turister og vanvittig trafik. Boligen var god. Vældig hjælpsomme, høflige. Ordnede booking af tur til Pompeji og Vesuv med båd. Gav tips om og sørgere for restaurant som gratis hentede og afleverede os, da den lå i en lille fiskerby. Indgangen til hotellet lå desværre "Midt på vejen". Man følte en vis fare for helbredet, hver gang man skulle ud og inde og skulle være meget opmærksom, da de kører ligesom galninge. Om aftenen tog vi reflekser og jeg orange refleksvest på (til børnenes fortrydelse pinlige far).
Poolen, morgenmad, service var super altsammen. Boede højest oppe, 3. sal var god, lidt længere fra trafikken.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Miramare

Skønt hotel, venligt og imødekommende personale med meget flot udsigt. Friske og luftlige rum. Der findes mange gode ting ved morgenmaden, men lidt synd, at der ikke er nogen grønsager. I øvrigt var der intet og klage over.

Læs mere
 
search map