Anmeldelser af Hotel Minerva

 
Hotel Minerva er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Minerva er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Minerva

Læs personlige anmeldelser af Hotel Minerva som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Minerva. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og Helle fra Albertslund besøgte Syd Italien i sommer 2003. De boede på Hotel Minerva i Sorrento fra d. 8. til d. 11. juli og på Villa Anita i Borgo San Gregorio fra d. 13. til d. 19. juli 2003 og meddelte begejstrede efter turen:

Det har endnu engang været en stor fornøjelse at tilbringe vores ferie i Italien. De steder vi har besøgt i år har været en fantastisk oplevelse. At bevæge sig ned langs Amalfikysten mod Sicilien var utroligt flot. At gå på kanten af en vulkan, hvor svovldampe står op af jorden, er en ubeskrivelig oplevelse, og ikke mindst den flotte natur vi kunne opleve fra vulkanens top. En køretur ind på Sicilien var også en oplevelse, hvor et stop i en lille by hvor vi klart mødte landbefolkningen på den lokale restaurant, gav os et andet hyggeligt billede, og her havde vi begge et ønske om at kunne tale italiensk, da både de og vi gerne ville sludre.
De steder vi har boet, har levet fuldt op til vores forventninger. At sidde på altanen og nyde den fantastiske solnedgang over Middelhavet er balsam på sjælen. Vi havde vores egen swimmingpool på Sicilien, det var dejligt når vi vendte mindre udmattet hjem fra dagens oplevelser, det er ikke lige os at klumpe sig sammen på en badestrand, men svømme i Middelhavet gjorde vi selvfølgelig også, og det var dejligt. At gå ud og spise på Sicilien er en dejlig og anderledes oplevelse specielt hvis man holder af fisk, og det gør vi. Maden var stort set altid veltillavet, men det sene tidspunkt sicilianerne spiser på nåede vi ikke helt at vænne os til, vi kunne sjældent strække den længere end 21.00 og på dette tidspunkt var vi klart de første på restauranten.
Vores hjælp fra In-Italia og specielt fra dig Fillippo, har gjort ferien perfekt. Du kan helt klart fornemme vores ønsker. Det var samtidig en pragtfuld oplevelse vi havde på Vulcano, og ikke mindst sejlturen til og fra, med dig som guide, tak for det. Vi rejste til Palermo lørdag morgen og fik set lidt af den by, så det var ærgerligt vi var rejst da du besøgte Villa Anita. 
Vi havde en fin sejltur fra Palermo til Napoli, og havde god tid til at nå flyet søndag kl. 12.
Der er stadig steder i Italien vi har planer om at besøge, og jeg tror bestemt ikke det er sidste gang vi besøger Sicilien, øen er jo stor og der er nok mange spændende steder vi ikke fik set. Specielt kunne jeg forstå at det sydlige Sicilien er noget anderledes? Så det er helt sikkert ikke sidste gang vi har brug for hjælp af In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map