Hotel i Sorrento

Hotel Michelangelo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellets beliggenhed må siges at være i top. Du bor lidt midt i hyggelige Sorrento, og har gode muligheder for at udforske alt fra udgravningerne i Pompeji til Axel Munthes villa på Capri - og derimellem alle Amalfikystens vidunderlige små byer.

Både restaurant og pool

Personalet på Hotel Michelangelo er servicemindede, og det er ikke uden grund, hotellet er populært - ligesom selve Sorrento er det.

En ud af flere fordele ved hotellet er, at det ligger i lidt tilbagetrukket fra vejen, så bilerne suser ikke forbi lige under balkonen. Kommer man selv i bil, er der i nærheden en overvåget parkeringsplads, man kan benytte mod betaling. Alternativt er man meget tæt både på stationen og de mange lokale busforbindelser. Her er også en restaurant, der serverer typiske, regionale retter, men ønsker du større variation, kan du finde både pizzeriaer og restauranter i nærheden. På en ekstra varm dag er det skønt for dig at svale dig i Michelangelos lille pool (ca. 9 X 4 m.) eller bare at nyde solens stråler på tagterrassen.

Læs mere om Hotel Michelangelo

Du har alt hvad du behøver inden for rækkevidde

Du bor i centrum, og kan derfor nemt udforske byens historiske del, hvor du kan slentre på de smalle, travle stræder, slå dig ned på et fint, lille torv og vælge mellem mange gode restauranter.

Hotel Michelangelo har en stor reception, elevator, lounge, en hyggelig bar og opholdsstue. Der er en lille swimmingpool (ca. 9 x 4 m), restaurant, hvor man spiser morgenmad og middag samt tagterrasse med udsigt over byen. Du bor kun 450 m. fra det stemningsfulde torv Piazza Tasso, som ligger tæt på togstationen. Med toget kan du komme til blandt andet Napoli og Pompeji. Havnen, hvorfra du kan tage båden over til dejlige Capri, ligger nedenfor stationen, omkring 900 m. fra Michelangelo. Med andre ord er beliggenheden perfekt, hvis du har lyst til at lade bilen stå og tage rundt til fods, med tog eller bus.

Velindrettede værelser med aircondition

Der er ialt 120 værelser, som alle er veludstyrede med telefon, satellit-tv, minibar, værdiboks, aircondition (fra 1/6-30/9) samt bad med brus, hårtørrer og toilet. Værelserne er af ældre dato og en smule slidte, men pæne og komfortable. Flere værelser har også balkon. Hotellet ligger lidt væk fra vejen, så bilerne forstyrrer ikke de gæster, der sidder på deres balkon. Jernbanen løber bagved hotellet. For dig som ankommer i bil, er der overvåget parkering i nærheden af hotellet, mod betaling.

Læs om værelserne på Hotel Michelangelo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map