Anmeldelser af Hotel Londra

 
Hotel Londra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Londra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Londra

Læs personlige anmeldelser af Hotel Londra som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Londra. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Else-Marie og Jørgen fra Middelfart boede på Hotel Londra i Sorrento fra d. 13. til d. 20. maj 2008.

Tak! Alt fungerede perfekt.

Vi blev godt modtaget i Sorrento. Hotel Londra var rart, men livligt. Det er vist et udpræget charterturisthotel. Alle blandt personalet var meget rare og hjælpsomme, og da vi havde halvpension, var vi lidt spændte på maden, da vi elsker god mad. Det kan kun siges, at den var excellent.

Fra Sorrento tog vi til Pompei, og dagen efter til det arkæologiske museum i Napoli, hvor fundene fra Pompei er udstillet. Det var selvfølgelig meget spændende at se, og det må være et must, for så får man virkelig et indtryk af, hvor dygtige de var dengang for mange år siden. Fra Sorrento gik vi også nogle dejlige ture op i bjergene. Vi havde lånt en bog på biblioteket om Sorrento, Napoli og Pompei, og der var angivet nogle skønne traveture, så den kan anbefales.
Vi nåede også op på Vesuv efter nogen besvær. For det første stod vi af ved en forkert togstation. Vi skulle have været en station længere nemlig Ercolano Scavi, så vi måtte et godt stykke for at komme dertil og i vor bog om Vesuv var angivet, at man kunne tage en lokal bus, men på turistkontoret som ligger ved siden af stationen kunne man ikke få at vide, hvor den gik fra og hvornår. De ville absolut sælge en tur med Ekspres bussen. Det kostede Euro 33 med indgang til krateret, og så havde man kun 1 time, og det er ret drøjt at gå derop, men det var dog besværet værd. Det var en speciel oplevelse at stå dér og kigge ned i det, der senest i 1944 udspyede sin galde over napoletanerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Lise-Lotte og hendes familie fra Aalborg boede på Hotel Londra i Sorrento fra d. 3. til d. 11. juli 2007.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Sorrento. Vi var positivt overraskede over italienernes evne og vilje til at tale engelsk samt deres kollektive trafik som virkede upåklageligt og uden forsinkelser. Vi kunne sagtens have brugt mindst en uge mere for at se noget mere af området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map