Anmeldelser af Hotel Imperial Tramontano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Imperial Tramontano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Imperial Tramontano som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Imperial Tramontano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Supertilfreds

Vores tur til Sorrento og hotellet var helt i top! Vidunderligt hotel, personalet var virkeligt serviceorienteret og tog sig godt af deres gæster. Beliggenheden var perfekt, både med hensyn til kajen og til byen.

Sorrento som feriedestination

Hotel Imperial Tramontano
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Imperial Tramontano
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map