Hotel i Sorrento

Hotel Imperial Tramontano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Første gang trådte ind på Hotel Imperial Tramontano, blev jeg helt stille, for det er et af Sorrentos gamle historiske hoteller, og er i sig selv noget helt særligt. Det ligger i en skøn grøn have lige ud til havet, men samtidig også midt i byens historiske centrum med små, hyggelige gader og stræder, men det var først, da jeg stod i hotellets dejlige, lyse lobby, at jeg rigtigt kunne sætte pris på den fantastiske beliggenhed.

Et historisk hotel midt i Sorrentos centrum

Hotel Imperial Tramontano er et klassisk hotel med store sale, gule og blå farvetoner, smukke spejle, pompøse malerier og et hotelpersonale, der fortsat værner om de gamle service-dyder, som det sig hør og bør på et hotel af denne standard og format. I haven vokser statelige palmer, og her finder du også et mindre poolområde til din afslappede solbadning. Du har desuden baren lige ved swimmingpoolen. Her serveres kolde drikke, vin og sodavand samt et udvalg af lettere måltider i løbet af dagen. Er du mere til havbadning, så kan du helt gratis tage hotellets elevator ned til "stranden" eller tage udfordringen med den gamle, romerske sti ned til vandet og tage turen til fods. Stranden er typisk for området og byder på klipper og udspring - og en virkelig smuk kystlinje.

Læs mere om Hotel Imperial Tramontano

En udsigt som får de fleste til at miste pusten

Udsigten fra hotellet er et helt kapitel for sig selv, og jeg er næsten sikker på, at du vil kunne tilbringe hele din ferie på terrassen, uden at komme til at kede dig, og solnedgangene set fra Hotel Imperial Tramontano kan få selv den største 'kyniker' til at blive blød i knæene. I hotellets hyggelige restaurant, som serverer "cucina napoletana" - det napolitanske køkken - er det køkkenchef Alfonso Iaccarino der hersker, og sørger for at du kan nyde det bedste fra middelhavskøkkenet. Og med en god vin i glasset kan du nyde den fantastiske udsigt også fra terrassen. Du kan enten blive siddende og suge den magiske atmosfære til dig, slentre en tur rundt i den velholdte have, anlagt af britiske landskabsarkitekter i 1800-tallet, efter middagen, eller gå en tur rundt i Sorrentos hyggelige gader og stræder og nyde din kaffe med 'avec' på en af byens mange caféer.

Klassiske værelser med god komfort

Hotel Imperial Tramontano har i alt 116 værelser i mange forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i klassisk og traditionel stil, både hvad gælder farve og form. Alle værelser har som minimum aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Imperial Tramontano

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Imperial Tramontano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Imperial Tramontano som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Imperial Tramontano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Supertilfreds

Vores tur til Sorrento og hotellet var helt i top! Vidunderligt hotel, personalet var virkeligt serviceorienteret og tog sig godt af deres gæster. Beliggenheden var perfekt, både med hensyn til kajen og til byen.

Læs mere
 
search map