Anmeldelser af Hotel Il Faro
 
Hotel Il Faro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Faro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed

Hotel Il Faro var et dejligt bekendtskab. Centralt placeret på havnen med kort afstand til de nærmeste badesteder (mellem strandklubberne er der en lille offentlig strand, der er perfekt til en morgensvømmetur). Bag hotellet kommer man op til byens centrale torv - når man har kæmpet sig op ad de mange trapper. Udmærket morgenmad, og til hotellet hører også en restaurant, hvor man som gæst får 10% rabat på maden.
Vores værelse var lille, men velindrettet, og lå på samme etage som solterrassen med udsigt over vandet (gæsterne fra de andre etager opdager ikke terrassen, så man har den næsten for sig selv...)

Sorrento som feriedestination

Sorrento er en romantisk by, og der er kærestepar alle vegne. Man kan næsten heller ikke undgå at løbe ind i et eller flere bryllupper, da byen er meget populær til vielser, især blandt englændere (især i den smukke klostergård).
Der er også turister allevegne, men man kan sagtens finde steder, hvor der er flere italienere end turister.

Trænger man til lidt fred fra byens leben, så tag på bjergvandring på Monte Faito. Desværre kører kabelbanen fra Castellamare de Stabia ikke (den har været under renovering i årevis), men man kan tage bus fra Vico Equense. Busturen er billig og en oplevelse i sig selv. Husk dog at tjekke køreplanen - den kører kun cirka hver tredje time.

Vil man bade et mere spændende sted, så tag bussen til Capo og følg stien ned til Bagni della Regina Giovanna. Der er både mulighed for at bade i en fantastisk grotte, og i en klippebugt, hvor der er godt at snorkle.

Hotel Il Faro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Il Faro
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Il Faro
 
search map