Hotel i Sorrento

Hotel Il Faro

 
Hotel Il Faro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Faro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Il Faro ligger i skønne omgivelser ved den lille lystbådehavn i Sorrento. Du har kun et par hundrede meter til byens centrale torv og samtidig kun 200 meter til nærmeste strand. Du kan roligt ankomme hertil med offentlig transport og komme på nye udflugter hver dag enten på havet og til øerne eller mod Napoli, Amalfi og helt ud til Pompei.

God restaurant med lokal stemning

Hotellet er drevet af en lokal familie fra Sorrento, og de står selv for den daglige drift af både hoteldelen og den gode restaurant "Vela Bianca", hvor havets frugter (som man siger på italiensk) er det stærkeste kort. På restauranten er det desuden muligt at få en god pizza, som oprindeligt stammer fra dette område, eller nyde en drink i baren.

Læs mere om Hotel Il Faro

Her bor du på et trestjernet hotel

Her er døgnåben reception, lounge, elevator og på taget en fin solterrasse. Ankommer du i bil tilbydes du parkering i et nærliggende parkeringshus mod betaling af tillæg. Samtlige værelser er udstyrede med badeværelse, satellit-TV, værdiboks og aircondition. Flere af de 50 værelser på hotellet har fransk balkon eller havudsigt.

Læs om værelserne på Hotel Il Faro

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Faro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Faro som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Faro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Il Faro

Hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed

Hotel Il Faro var et dejligt bekendtskab. Centralt placeret på havnen med kort afstand til de nærmeste badesteder (mellem strandklubberne er der en lille offentlig strand, der er perfekt til en morgensvømmetur). Bag hotellet kommer man op til byens centrale torv - når man har kæmpet sig op ad de mange trapper. Udmærket morgenmad, og til hotellet hører også en restaurant, hvor man som gæst får 10% rabat på maden.
Vores værelse var lille, men velindrettet, og lå på samme etage som solterrassen med udsigt over vandet (gæsterne fra de andre etager opdager ikke terrassen, så man har den næsten for sig selv...)

Læs mere

Hyggelige Sorrento

Jeg gav kun middel p.g.a. at vi fik værelser helt oppe på 5-6 sal med skrå vinduer, der dog var genialt indrettet med spejl, så man kunne se lidt ud. Ellers var det meget fint og en god service. Kan varmt anbefales. Det ligger godt i.f.t. udflugter til bl.a. Capri. Der er en elevator tæt ved hotellet der fører lige op i det pulverisende Sorrento. Meget hyggeligt sted lige ned til havnen med bl.a. cafe, barer og restauranter.

Læs mere

Helle og mand fra Lejre boede på Hotel Il Faro i Sorrento fra d. 2. til d. 5. juli 2010.

Sorrento, Hotel Il Faro: Hyggeligt og totalt velbeliggende hotel i lillehavnen, hvorfra alle Caprituristerne ankommer og rejser. Masser at kigge på fra balkonen! Hotel lidt slidt i kanterne men hjerteligt. Rigtig god fiskerestaurant i "kælderen". Sorrento ligger oppe, så husk trappe-gearet, hvis I bor på Il Faro. Fine bademuligheder i ren havn på samme "niveau" som hotel Il Faro. Hyggelig pulserende ferieby.

Læs mere

Hanne og rejseledsager fra Ålborg boede på Hotel Il Faro i Sorrento fra d. 17. til d. 22. juli 2009.

Rigtig smukt og dejligt. Vi boede helt perfekt på hotel Il Faro. Perfekt beliggenhed og rigtig dejligt værelse. Personalet er utrolig venlige og hjælpsomme. Bl.a. fortalte de os, at det er meget svært at være bilist i området omkring Sorrento og Amalfi. Men at bus og båd, var en rigtig god måde at komme rundt på.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Il Faro

Opkørsel hele vejen til centrum med ca. 130 trin
at komme fra hotellet til centrum, hvis du ikke forlod elevatoren lidt væk. Det lukkede dog allerede kl. 20.30
Mørk vej til elevatoren, dårligt belyst.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Il Faro

Læs mere
 
search map