Hotel i Sorrento

Hotel Il Faro

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Il Faro ligger i skønne omgivelser ved den lille lystbådehavn i Sorrento. Du har kun et par hundrede meter til byens centrale torv og samtidig kun 200 meter til nærmeste strand. Du kan roligt ankomme hertil med offentlig transport og komme på nye udflugter hver dag enten på havet og til øerne eller mod Napoli, Amalfi og helt ud til Pompei.

God restaurant med lokal stemning

Hotellet er drevet af en lokal familie fra Sorrento, og de står selv for den daglige drift af både hoteldelen og den gode restaurant "Vela Bianca", hvor havets frugter (som man siger på italiensk) er det stærkeste kort. På restauranten er det desuden muligt at få en god pizza, som oprindeligt stammer fra dette område, eller nyde en drink i baren.

Her bor du på et trestjernet hotel

Her er døgnåben reception, lounge, elevator og på taget en fin solterrasse. Ankommer du i bil tilbydes du parkering i et nærliggende parkeringshus mod betaling af tillæg. Samtlige værelser er udstyrede med badeværelse, satellit-TV, værdiboks og aircondition. Flere af de 50 værelser på hotellet har fransk balkon eller havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Coltur Suites

Sorrento, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map