Hotel i Sorrento

Hotel Girasole

 
Hotel Girasole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Girasole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Girasole er et dejligt familieejet hotel, som ligger i centrum af Sorrento. Der er pool i haven, og udsigt over havet mod Napoli og Vesuv fra de øverste etager.

Central beliggenhed

Hotellet ligger på hovedgaden Corso Italia, og det tager ca. 15 minutter at gå til Piazza Tasso, og lidt mindre at gå til Sorrentos berømte tog Circumvesuviana, hvorfra man kan køre direkte til Pompei og Napoli. Og nede ved havnen kan man sejle til smukke Capri.

Læs mere om Hotel Girasole

Skøn oase med citronlund

Der er en dejlig have med citrustræer bag hotellet, og det er også her man finder den store swimmingpool, samt de hyggelige fælles terrasser. Foruden parkering, som foregår i gården, er der reception, elevator, bar, snackbar, restaurant samt en stor opholdsstue med TV.

Værelser med balkon

Alle værelserne er pænt indrettet telefon, satellit TV, aircondition samt bad med brus og hårtørrer. De fleste værelser har balkon og vender mod haven og/eller havet, mens enkelte i den uspecificerede kategori veder mod vejen. De øverste værelser har udsigt over havet, Napoli og Vesuv.

Læs om værelserne på Hotel Girasole

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Girasole

Læs personlige anmeldelser af Hotel Girasole som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Girasole. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Girasole

Fantastisk imødekommende hotelværter

Vi havde et dejligt ophold på Girasole, der er familiedrevet. Det giver en helt speciel stemning, de er utrolig venlige og imødekommende. Dejlig mad, dejlig pool og godt udgangspunkt for udflugter. Hotellet ligger dog ud til en meget befærdet vej, der støjer hele natten, så husk at bestille værelse mod havet!

Læs mere

Familiært og betænksomme

Girasole er et hyggeligt og familiært hotel hvor man hurtigt lære personalet at kende. Vi oplevede at alle var meget servicemindede og tilbød sin hjælp sågar også restaurant-bestilling og udflugter. Ikke top-modernet men rent, pænt og betænksomme.
Da hotellet ligger ved Sorrentos gennemfartsvej er der meget trafikkeret. Der er stor forskel på værelserne mod gaden og dem som er placeret mod haven. Gåturen ind til centrum tager et stykke tid og er ikke så rar da fortove er nogle steder dybest set ikke-eksisterende. Ellers god beliggenhed i nærheden af Sant Agnello holdeplads for fly-bussen fra Napoli.
Poolen var guld værd efter dagens udflugter i juni-heden og der var altid plads.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Girasole

Læs mere

Dejlig beliggenhed men husk at få værelset til den rigtige side - mod havet.

Et dejligt hotel med en god restaurant med god jævn mad.

Læs mere

Hyggeligt italiensk familiehotel

Et meget hyggeligt hotel med venligt personale. Placering i udkanten af Sorrento med en 15 minutters gang til torvet. Dejlig gårdhave hvor morgenmaden indtages under appelsin- og citrontræer. Fint lille poolområde med velassorteret bar og god service. Der er altid plads ved poolen. Middag kan købes i hotellets restaurant, maden var helt ok, men ikke mere. Værelset friskt og rent med en fantastisk udsigt over Napoli-bugten og Vesuv. Stille på hotellet og trafikken forstyrrede ikke. (Nogle værelser har udsigt over gaden, og hvor vi vil antage, at trafikken kan være forstyrrende.)Trafikken på gaden udenfor er meget tæt, hvilket var lidt træls, når du skulle gå ind til centrum på grund af det til tider meget smalle fortov. Men der er en alternativ rute med lidt mindre trafik og bredere fortove som hotellet anbefalede til os, da vi spurgte om alternativer. Vi kommer gerne tilbage til Hotel Girasole.

Læs mere

Dejlig hotel

Venligt personale, ren og friskt. Vi havde den bedste udsigt fra vores hotelværelse med udsigt over Vesuv og Capri. Morgenmaden var standard kontinental intet ekstra. Det værste var de smalle og mørke gader IB til centrum

Læs mere
 
search map