Hotel i Sorrento

Hotel Florida

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger lige udenfor den hyggelige og livlige by Sorrento, i den populære del som kaldes Sant'Agnello. Til hotellet hører en herlig have, som er fyldt med citron- og appelsintræer, der skaber en hyggelig stemning. For dig, som holder af at solbade og bade, findes her et fint lille poolområde, hvor bekvemme solstole venter på, at du slænger dig i dem og nyder solens stråler.

Slap af på et lille og intimt hotel

Det bedste ved Florida er den intime fornemmelse, der hersker på stedet. Den kommer sig blandt andet af, at hotellet kun har 33 værelser. Også konstruktionen skaber det rette feriemiljø, da det er bygget på en måde, som får dig til at føle, at du træder ind i en lille oase. Her er du langt fra byens travlhed og støj - og det selvom du kun bor 1 km. fra Sorrento. En bar forsyner dig med gode drikkevarer og en lettere frokost, som du kan nyde ved poolkanten eller på den udendørs terrasse. Og når du bliver sulten for alvor, kan du stadig blive på hotellet, for her serverer man alt fra pasta til pizza.

Du har et godt udgangspunkt

Du bor ca. 1 km. fra Sorrento, hvor du finder alt mellem himmel og jord. Fra Sorrento kan du begive dig videre til seværdigheder som Pompeji, Capri, Vesuv og Amalfikysten. Bademuligheder har du ca. 500 meter fra hotellet på Lido da Marinella. Har du brug for tips og råd, er det bare at spørge det venlige personale.

Værelserne er komfortable

De 33 værelser er enkle men komfortabelt indrettede, og alle har balkon og terrasse. Værelserne er udstyrede med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi og badeværelse med bruser. De fleste værelser vender ud mod poolen og haven, og en del vender mod bjergene. Lille køleskab og sikkerhedsboks er på forespørgsel og mod et gebyr.

Læs mere om Hotel Florida

Læs om værelserne på Hotel Florida

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Florida

Læs personlige anmeldelser af Hotel Florida som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Florida. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hotel

Et rigtigt fint hotel, rent og med venligt og hjælpsomt personale.

Læs mere
 
search map