Hotel i Sorrento

Hotel Eden

 
Hotel Eden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Eden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Slap af ved poolen i den skyggefulde have

Hotel Eden - navnet leder tankerne hen på paradisets have. Og hotellets lille have er da også ualmindeligt skøn. Her er du omgivet af duftende blomster, og når du får det varmt, kan du hoppe i den lille pool. Ved poolen kan du også slappe af på soldækket, som er omgivet af skyggefulde træer. Det er også i dette område, du finder lounge baren (udendørs) og terrassen, hvor du kan nyde en herlig morgenstund med en fristende cappucino.

Midt i livlige Sorrento

Hotel Eden ligger lige i Sorrentos livlige centrum. Det tager dig kun 2 minutter at gå til Piazzo Tasso, og 3 minutter at gå til Marina Picola. Her finder du masser af trattoriaer, vinbarer og butikker. Hvis du ikke har lyst til at spise på hotellets restaurant/pizzeria, som serverer italienske retter, kan du altid spise ude.

Takket være den centrale beliggenhed er Hotel Eden et perfekt udgangspunkt for aktiviteter i nærheden, og dagsture rundt til de omkringliggende byer.

Læs mere om Hotel Eden

Lyse og nydelige værelser

Hotellet er relativt lille, med kun 60 værelser, hvilket skaber en intim atmosfære. Fra de værelser, der ligger højt, har du en flot udsigt over Napolibugten, Vesuv og på en klar dag øerne Ischia og Capri. Alle områder på hotellet er møbleret i en smagfuld Middelhavs-stil, inklusive værelserne. Værelserne er både lyse og komfortable.

Familie-værelserne og de værelser, der har fransk altan, har udsigt over parken eller Napolibugten. Familie-værelserne består af to separate værelser, som deler et badeværelse. Standard-værelserne har ikke balkon eller udsigt over Napolibugten. Wi-Fi er tilgængeligt på fællesområderne mod et gebyr.

Alle værelser har følgende faciliteter: Satellit-tv, telefon, minibar, aircondition, badeværelse med bruser og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map