Hotel i Sorrento

Hotel Central

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette elegante hotel ligger midt i centrum på hovedgaden Corso Italia blot 600 m fra den gamle bydel med den kendte torveplads Piazza Tasso og 800 meter fra havet og fra Marinella-stranden. Fra hotellets panoramiske terrasse kan man nyde udsigten over Napoli-bugten og vulkanen Vesuvio.

Hotel med mange faciliteter

Hotellet er bygget og indrettet med udvalgte materialer for at sikre gæsterne den bedste komfort. På hotellet finder man reception og bar, garage (mod betaling), internetpoint, et stort fitnesscenter med spinninghold mm, og en stor swimmingpool med solvogne. Hotellets egen restaurant tilbyder både internationalt og lokalt køkken. Råvarerne er af bedste kvalitet og der er rig mulighed for at smage sorrentinske og napoletanske specialiteter. Derudover tilbyder restauranten både vegetariske og glutenfrie menuer.

Værelserne

De i alt 60 værelser er alle elegant indrettede og udstyrede med balkon (OBS: alle møblerede balkoner vender ud mod den trafikerede hovedgade Corso Italia) eller fransk balkon med udsigt bagtil, desuden har værelserne satellit-tv, minibar, værdiboks, wifi-internetopkobling, aircondition og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Hotel Reginna Palace

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Coltur Suites

Sorrento, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Populært i Campania

search map