Anmeldelser af Hotel Astoria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Astoria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Astoria som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Astoria . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kaare og rejsefælle fra Køge boede på Hotel Astoria i Sorrento fra d. 13. til d. 20. maj 2011.

Dejligt nyrenoveret hotel med gode faciliteter, flink og høflig betjening og rigtig god hygiejne. Internetadgang og tv er lidt besværligt.
Kan stærkt anbefales.

Italien er et u-land hvad angår te, men det kommer vel med tiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Rikke fra Rørvig boede på Hotel Astoria i Sorrento fra d. 8. til d. 11. april 2011.

Det har været en dejlig tur. Eneste minus ved hotellet var, at der ikke var altan på mit rum, selv om der var beskrevet at alle værelser havde altan. Det blev jeg godt nok noget skuffet over - havde drømt om at sidde og nyde aftnerne på altanen. Håber, at det bliver rettet i brochuerne fremover, så andre ikke også bliver skuffede.

In-Italia's kommentar

Vi har i vores beskrivelse af Hotel Astoria ingen omtale af balkonerne, da vi er velvidende om, at ikke alle værelserne har balkoner. Heriblandt enkeltværelserne. Jeg beklager, hvis Rikke i andres materiale har fået den idé, at der ville være balkon til sit værelse. Men det er ikke noget, som vi på noget tidspunkt har garanteret eller kan garantere fremtidige gæster.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map