Hotel i Sorrento

Hotel Astoria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du vil bo godt midt i Sorrentos historiske centrum omgivet af små hyggelige gader, hvor byens kulturelle liv udfolder sig, og samtidig kun få ha' minutters gang til den centrale plads Piazza Tasso og togstationen, hvorfra der er direkte forbindelse til Pompeji og Napoli, så er Hotel Astoria et rigtig godt valg. Fra hotellet er der også kun få minutters gang til Sorrentos to havne, hvorfra du kan sejle både til Napoli og øerne Ischia og Capri - og så er du naturligvis også tæt på stranden, hvis du får lyst til en svømmetur.

Gennemrenoveret hotel

I 2010 blev Astoria gennemrenoveret i moderne stil, der lægger op til et bekvemt ophold. Fællesområderne er rummelige og udstyret med aircondition, og tæller desuden en dejlig have samt en solterrasse. På hotellet finder du naturligvis døgnreception, vaskeservice og internetforbindelse. Skulle du ønske det, kan receptionen desuden være behjælpelig med at bestille togbilletter og arrangere udflugter. Det nærliggende søsterhotel Ascot har en swimmingpool, som du er velkommen til at benytte.

Læs mere om Hotel Astoria

Indbydende værelser

Værelserne er rigtig pænt indrettet i farverne gul og blå, og alle haraircondition til de varme sommernætter, minibar, værdiboks, telefon, wi-fi og satellit TV samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Enkelte værelser har også balkon.

Læs om værelserne på Hotel Astoria

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Astoria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Astoria som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Astoria . Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Hotel Astoria

En perle midt i Sorrento

En lille perle midt i den gamle bydel i Sorrento. Indenfor dørene er der helt stille og afslappende med personale som yder den allerbedste service.

Læs mere

Centralt og familiært hotel.

Hotellets beliggenhed er perfekt, i nærheden af alt i centrum, tilgengæld var der en smule lydhørt på grund af klinkeguld i værelser såvel som i korridorer.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Astoria

Synes det var et godt hotel med personligt touch.
Kunne virkelig godt lide personalet, gjorde det der ekstra.

Lidt for hårde senge, savnes madras.

Læs mere

Skønt hotel

Dejligt hotel, perfekt beliggenhed i centrum af Sorrento ( og alligevel lidt væk fra gadestøjen)
Meget rent på hotellet. Skønt med egen terrasse/balkon. God morgenmad.
Lidt svær at finde, selv for en Taxi. Venligt personale. Vender gerne tilbage.

Læs mere

Perfetto

Hotel Astoria er fantastisk, hvad angår betjening, fasciliteter, beliggenhed og morgenmad

Læs mere

Kanon placering i Sorrento

Enkle hotel og lille værelse med alt det nødvendige for den ikke alt for krævende. Beliggende midt i turistområde, tæt på de fleste ting. Simpel italiensk morgenmad som med fordel kan indtages i deres gårdhave. Den lovede udsigt fra balkonen til gården var ikke som forventet mod hotellet gård men mod naboernes gårde. Men det var dog udmærket, og vi tilbragte en del tid der. Gadelivet kunne høres, naturligvis, men gjorde ikke os noget, god lydisolering, når du lukkede altandøren. Ingen natklubber, der forstyrrer i nærheden. Lydt inde i hotellet, men det hører ligesom til på et lille relativt nybygget hotel i det sydlige Europa. Bare brug ørepropper, hvis du er følsom. Jeg sov uden propper - ikke noget problem.

Læs mere
 
search map