Hotel i Sorrento

Hotel Astoria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du vil bo godt midt i Sorrentos historiske centrum omgivet af små hyggelige gader, hvor byens kulturelle liv udfolder sig, og samtidig kun få ha' minutters gang til den centrale plads Piazza Tasso og togstationen, hvorfra der er direkte forbindelse til Pompeji og Napoli, så er Hotel Astoria et rigtig godt valg. Fra hotellet er der også kun få minutters gang til Sorrentos to havne, hvorfra du kan sejle både til Napoli og øerne Ischia og Capri - og så er du naturligvis også tæt på stranden, hvis du får lyst til en svømmetur.

Gennemrenoveret hotel

I 2010 blev Astoria gennemrenoveret i moderne stil, der lægger op til et bekvemt ophold. Fællesområderne er rummelige og udstyret med aircondition, og tæller desuden en dejlig have samt en solterrasse. På hotellet finder du naturligvis døgnreception, vaskeservice og internetforbindelse. Skulle du ønske det, kan receptionen desuden være behjælpelig med at bestille togbilletter og arrangere udflugter. Det nærliggende søsterhotel Ascot har en swimmingpool, som du er velkommen til at benytte.

Læs mere om Hotel Astoria

Indbydende værelser

Værelserne er rigtig pænt indrettet i farverne gul og blå, og alle haraircondition til de varme sommernætter, minibar, værdiboks, telefon, wi-fi og satellit TV samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. Enkelte værelser har også balkon.

Værelserne på Hotel Astoria

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map