Hotel i Sorrento

Hotel Antiche Mura

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Historiens vingesus

På Hotel Antiche Mura kan du høre historiens vingesus rundt om alle hjørner. Hotellet har nemlig fået sit navn efter de gamle bymure, som stammer helt tilbage fra 1500-tallet, og som hjalp med at beskytte byens indbyggere mod angreb fra de grumme saracenere. Bymuren kan du bl.a. beundre i hotellets have, og ikke langt derfra, finder du også et af de gamle forsvarstårne. Hotellet er også nærmeste nabo til den såkaldte mølledal, hvor du nede i dybet kan beundre ruinerne af en af de gamle kornmøller fra middelalderen.

Mere centralt bliver det ikke

Beliggenheden i Sorrentos historiske centrum, kan næsten ikke blive mere central, og du kan gå til pladsen Piazza Tasso på blot et par minutter, ja faktisk har du en behagelig gåafstand til det meste, og ankommer du med offentlig transport, er beliggenheden også optimal. Du kan gå til stationen, hvorfra der er forbindelse til Pompeji og Napoli på få minutter, og det samme gør sig gældende for havnen med forbindelse til Capri og Napoli, og til byens store udbud af butikker, caféer og restauranter. Har du lyst til at besøge den nærliggende Amalfikyst, og det er jo næsten et must, kan du tage den lokale bus, eller den åbne røde turistbus, hvorfra udsigten er helt formidabel.

Læs mere om Hotel Antiche Mura

Nyd tilværelsen i den skønne have

Selve hotellet er et af de mest populære i byen, og samtidig et af højest ratede, og det kan vi godt forstå, for det er et rigtig dejligt sted med en god atmosfære. At finde et hotel med en stor parklignende have midt i centrum er ikke så almindeligt, og når du ikke er på opdagelse i byen eller på tur i området er det en sand oase, hvor du kan hygge dig med en god bog, eller tage en svømmetur i den dejlige pool. Der er naturligvis solsenge og parasoller, så du kan også tage en eftermiddagslur i skyggen, eller under et af de smukke citron- og appelsintræer, som pryder haven. I haven er der også en poolbar i sommersæsonen, hvor du kan bestille noget koldt at drikke, og ellers er der naturligvis også en hyggelig bare inden døre. Hotellet serverer en glimrende morgenmad, og til dagens øvrige måltider har du et stort udvalg af spændende restauranter lige rundt om hjørnet.

Pæne og komfortable værelser

Hotel Antiche Mura har i alt 52 værelser i flere forskellige kategorier og størrelser. De er alle pænt indrettet i klassisk stil, og mange af dem er forsynet med smukke gulve med antikke håndmalede fliser fra Vietri, som er utrolig eftertragtede på disse kanter. Alle værelser har som minimum aircondition, minibar, værdiboks, telefon, satellit TV, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Enkelte værelser har også en lille balkon.

Læs om værelserne på Hotel Antiche Mura

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map