Feriebolig i Sorrento

Costa Alta

 
Costa Alta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Costa Alta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Perfekt for unge familier

Villagio Costa Alta er et perfekt sted for børnefamilier. De kan boltre sig frit i de store haveområder, og det er meget nemt for dem at møde andre børn, de kan lege med. Det er ikke en klassisk campingplads, men en blanding af forskellige ferieboligformer. Ud over bungalower er her campingvogne, hytter og autocampere.

Nyd den glade stemning

Den gode og glade atmosfære gennemstrømmer hele Villagio Costa Alta, uanset hvor du befinder dig. Stedet er ikke så stort - her er i alt 64 ferieboliger - så du behøver ikke at bekymre dig om at kunne finde rundt. Beliggenheden på en klippe over Napolibugten er skøn, og fra nogle dele af parken kan du nyde en fantastisk udsigt over kysten. Der er ingen direkte strand til feriebyen, men hvis du hopper på den gratis shuttle, har du din strand lige rundt om hjørnet. Der er en speciel aftale med to strandklubber, så hør med receptionen, hvad de bedste tilbud er. I selve feriebyen finder du både en bar og en restaurant, også med take away.

Sorrento ligger kun 4 km. væk, og Pompeji bor du også tæt på, så der er masser af muligheder for spændende dagsture. Øerne Ischia og Capri er kun en tur med båd væk. Du befinder dig med andre ord på rette sted, hvis du ønsker at opleve nogle af regionens største seværdigheder hvad angår både kultur og natur.

Læs mere om Costa Alta

Du kommer ikke til at kede dig

Ud over udflugter, kan du nyde godt af de mange muligheder, Villagio Costa Alta byder på. Her er underholdning for børnene i højsæsonen i form af legepladser, bordtennis, bordfodbold, en stor, 25 meter lang pool, vandgymnastik med instruktør, sjove, arrangerede lege, miniklub, teaterstykker, fodbold, dans... Ja, som du kan høre, er tilbuddene så godt som uendelige.

De ovennævnte aktiviteter er naturligvis også for voksne, og for de aktive er her mulighed for tennis, fodbold og fantastiske vandreture på historiske stier (gudernes sti).

Værd at vide om Villagio Costa Alta

Klubkort er obligatorisk fra 16/7 til 26/8 og inkluderer underholdning i løbet af dagen og om aftenen, piano bar, shuttle bus til og fra stranden og forskellige sportsaktiviteter.

Ved ophold i perioden 4/8 til 198 er halvpension obligatorisk og inkluderet i de viste priser.

Enkel indkvartering

Som vi skriver ovenfor, tilbyder Villagio Costa Alta forskellige slags ferieboliger. Boligerne har forskellig størrelse, og er alle udstyret med privat toilet, lille badeværelse, køkkenhjørne med madlavningsredskaber og gryder, tv, aircondition og en rummelig, udendørs terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map