Hotel i Sorrento

Conca Park

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Conca Park er et større hotel, som ligger på en høj i rolige omgivelser nær det centrale Sorrento. På hotellet findes "alt" og lidt til.

Dette er det åbenlyse valg, hvis man ønsker at bo centralt, og samtidig nyde godt af alle de faciliteter hotellet tilbyder. Fra vejen går man gennem en indendørs gang, som leder hen til receptionen. Hotellets kendetegn er god plads, og både indendørs og udendørs findes der mange steder at nyde livet og slappe af; eksempelvis i et af de store lounge-områder, i haven eller ved poolen.

Sorrentisk gæstfrihed

Det moderne hotel er endnu dybt forankret i gammel sorrentisk gæstfrihed, i kraft ad dets centrale beliggenhed, lettere hævet over byen Sorrento, er der tale om grønne omgivelser fjernt fra trafik med afslappende og komfortable øjeblikke. I centrum af Sorrento er der talrige restauranter, barer, pubber og øvrige indkøbs- og underholdningsmuligheder samt banegård og busstation. Endvidere er der til lufthavnen Capodichino i Napoli ca. 50 km og til Roms lufthavn ca. 230 km.

Sans for detaljer

Hotellet er altid i bevægelse, dets udseende er altid nyt, dets personale altid aktivt og effektivt. Alt dette rundes af med sans for detaljer, som udelukkende muliggøres af en tiårig lang erfaring. Det primære mål er at imødekomme gæsternes krav og bistå dem, således at man kan nyde hvert øjeblik af forretningsrejsen eller ferieopholdet. Hotellet blev renoveret i år 2005 og råder over i alt 205 værelser fordelt på 6 etager samt en have.

I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs samt elevatorer. Det klimatiserede hotel rummer ydermere en café, diverse forretninger, en restaurant og en bar. Derudover har hotellet også et konferencelokale samt offentlig internetadgang (trådløs, mod betaling). Ydermere tilbydes der også vasketøjsservice og roomservice samt lægehjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Endelig er der en cykelkælder samt parkeringsplads og garage (mod betaling).

Udendørs arealer og pool

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en pool-/snackbar samt liggestole (mod betaling). Der tilbydes massage (mod betaling).

Fra den store reception kan man gå lige ud til pool-området med både børne- og voksenafdeling, liggestole og snack-bar. Hotellets restaurant er stor og opdelt i forskellige rum. Her serveres morgenmaden, som er en international buffet. I kælderen findes et spa-område med pool og fitnesscenter.

Læs mere om Conca Park

Minimalistisk indrettede værelser

De minimalistisk og moderne indrettede værelser har eget badeværelse/brusebad/toilet med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Til de videre faciliteter hører også minibar, safeboks (mod betaling) og nogle med altan eller terrasse. Ikke alle værelser har balkon eller terrasse. Både klimaanlæg og radiatorer er centralt regulerede. Fra nogle af værelserne er der en herlig panoramaudsigt over Napolis bugt med Vesuv, der rejser sig over havets overflade.

Læs om værelserne på Conca Park

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map