Feriebolig i Sorrento

Coltur Suites

 
Coltur Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Coltur Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Har du tabt dit hjerte til små gyder med en stemning af hygge og yndefuldt forfald som i neorealistiske film, så er Coltur Suites alt hvad du drømmer om. Huset ligger for enden af en smal vej på et udsigtsted over Marina Grande, Sorrentos gamle havn. Udsigten herfra over Napolibugten er særlig smuk...

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

... men udsigten er ikke alt. Her bor du i kort afstand fra stranden på den ene side og centrum på den anden. I Sorrento centrum finder du alt det liv, shopping og trafik, som du ellers ikke lægger mærke til, når du sidder på din lejligheds balkon og nyder solnedgangen og den friske brise fra havet.

Læs mere om Coltur Suites

Komfortable lejlighederne

På Coltur Suites findes otte veludstyrede og hyggelige lejligheder, som lever op til krav om hygge og komfort. Syv af lejlighederne råder over én eller flere balkoner med havudsigt, mens en har fransk balkon med havudsigt. Alle lejligheder har aircondition, satellitfjernsyn og telefon. Det eneste besvær er nok den manglende parkeringsplads, men hvis du ønsker det, kan vi være behjælpelige med at finde sådan én i nærheden mod betaling. Det er endvidere muligt for gæsterne i Coltur Suites at anvende svømmebassin og fitness-faciliteterne på Hotel Central længere opppe i byen.

Lejlighederne på Coltur Suites

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (type Capri med balkon og havudsigt)

De tre lejligheder af type B4 er på 32 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne med microovn og gasblus og en soveplads i sovesofa (til person under 185 m), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng), badeværelse med toilet og bruser. De råder endvidere over balkon med havudsigt.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type Procida med havudsigt)

De to lejligheder består af opholdsrum med køkkenhjørne med ovn og gasblus og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng). Fra stuen har du adgang til badeværelse med toilet og bruser, i soveværelset er der eget bad med toilet og karbad. To af lejlighederne råder endvidere over balkon med havudsigt, mens den tredje har fransk balkon og havudsigt.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type Procida med balkon og havudsigt)

Der er kun én lejlighed af denne type og med sine 50 m² består den af opholdsrum med køkkenhjørne med ovn og gasblus og sovesofa med to sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng). Fra stuen har du adgang til badeværelse med toilet og bruser, på soveværelset er der eget bad med toilet og karbad. Lejligheden råder endvidere over balkon med havudsigt.

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (type Amalfi med balkon med havudsigt)

Der er kun én lejlighed af denne type og består af opholdsrum med køkkenhjørne med ovn og gasblus og to sovesofaer med to sovepladser hver (bedst til børn under 12 år) samt badeværelse med toilet og bruser med adgang fra stuen, et soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng) med eget bad med toilet og bruser, et soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng) med eget bad med toilet og karbad. Lejligheden råder endvidere over balkon med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map