Feriebolig i Sorrento

Coltur Suites

 
Coltur Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Coltur Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sorrento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Har du tabt dit hjerte til små gyder med en stemning af hygge og yndefuldt forfald som i neorealistiske film, så er Coltur Suites alt hvad du drømmer om. Huset ligger for enden af en smal vej på et udsigtsted over Marina Grande, Sorrentos gamle havn. Udsigten herfra over Napolibugten er særlig smuk...

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

... men udsigten er ikke alt. Her bor du i kort afstand fra stranden på den ene side og centrum på den anden. I Sorrento centrum finder du alt det liv, shopping og trafik, som du ellers ikke lægger mærke til, når du sidder på din lejligheds balkon og nyder solnedgangen og den friske brise fra havet.

Læs mere om Coltur Suites

Komfortable lejlighederne

På Coltur Suites findes otte veludstyrede og hyggelige lejligheder, som lever op til krav om hygge og komfort. Syv af lejlighederne råder over én eller flere balkoner med havudsigt, mens en har fransk balkon med havudsigt. Alle lejligheder har aircondition, satellitfjernsyn og telefon. Det eneste besvær er nok den manglende parkeringsplads, men hvis du ønsker det, kan vi være behjælpelige med at finde sådan én i nærheden mod betaling. Det er endvidere muligt for gæsterne i Coltur Suites at anvende svømmebassin og fitness-faciliteterne på Hotel Central længere opppe i byen.

Lejlighederne på Coltur Suites

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (type Capri med balkon og havudsigt)

De tre lejligheder af type B4 er på 32 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne med microovn og gasblus og en soveplads i sovesofa (til person under 185 m), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng), badeværelse med toilet og bruser. De råder endvidere over balkon med havudsigt.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type Procida med havudsigt)

De to lejligheder består af opholdsrum med køkkenhjørne med ovn og gasblus og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng). Fra stuen har du adgang til badeværelse med toilet og bruser, i soveværelset er der eget bad med toilet og karbad. To af lejlighederne råder endvidere over balkon med havudsigt, mens den tredje har fransk balkon og havudsigt.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type Procida med balkon og havudsigt)

Der er kun én lejlighed af denne type og med sine 50 m² består den af opholdsrum med køkkenhjørne med ovn og gasblus og sovesofa med to sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng). Fra stuen har du adgang til badeværelse med toilet og bruser, på soveværelset er der eget bad med toilet og karbad. Lejligheden råder endvidere over balkon med havudsigt.

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (type Amalfi med balkon med havudsigt)

Der er kun én lejlighed af denne type og består af opholdsrum med køkkenhjørne med ovn og gasblus og to sovesofaer med to sovepladser hver (bedst til børn under 12 år) samt badeværelse med toilet og bruser med adgang fra stuen, et soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng) med eget bad med toilet og bruser, et soveværelse med to enkeltsenge (de kan samles til dobbeltseng) med eget bad med toilet og karbad. Lejligheden råder endvidere over balkon med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Coltur Suites

Læs personlige anmeldelser af Coltur Suites som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Coltur Suites. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Coltur Suites

Bedømmelse af Coltur Suites

Læs mere

Helt fantastisk med en vidunderlig udsigt over havnen.

Sorrento kan min mand og jeg virkelig anbefale og Coltur Suites. Helt fantastisk lejlighed med udsigt mod havnen, som vi udnyttet til det maksimale, både til morgenmad, frokost og middag. Omgivelserne var fredelige og komfortable med gode muligheder for at handle dagligvarer. Det var pletfrit rent og god aircondition i begge soveværelser og køkken. Vi kan være mere end gerne anbefale Coltur Suites. Her fik man valuta for pengene.

Læs mere

Charmerende og roligt sted

Coltur suites er et meget fredeligt og roligt sted, med lille gyde ned til en idyllisk havn.
Vi var 5 voksne og det gik lige an, men ellers er de store lejligheder mest til 4 voksne. Alt fungerede fint, bortset fra den elektriske plade på komfuret. Den slog el fra. Måske er der en overgang i den. Men gassen fungerede meget optimalt.
Der kan godt være flere plastposer til affaldssorteringen, når man er der i længere tid.
Men alt ialt tilfredsstillende.
Men placeringen gør den helt store forskel.

Læs mere

Fine solnedgange i rolig bolig

Jeg er meget tilfreds med beliggenheden, som sandsynligvis er mere stille end de bedste hoteller her, som ligger et lille stykke væk. Man kan ikke køre bil eller scooter til der, hvor lejligheden ligger, så der er kun gående udenfor, som jeg satte stor pris på. (Det betyder ikke, du kører derned i bil ikke kan bo der, fordi det ikke var langt væk at vejen ender.) Den eneste lyd man hørte var kirkeklokken dog lå soveværelset ikke på den side. Det tog ikke mere end 1,5 minutter at komme til gode restauranter i havnen i Marina Grande. Lidt værre med køkkenredskaber, hvis man satser på at lave mad derhjemme i lejligheden, savnes der en del. En større kaffemaskine er ønskelig. denne rakte kun til en kop. Lidt unødigt kompliceret at man er nødt til at tage til et andet sted for at hente nøgler, da den samlede rute bliver lang, hvis du tager med offentlig transport. Muligvis er prisen er en smule i overkanten.

Læs mere

Ferie

Yderst dejlig beliggenhed med god udsigt over fiskerihavn/fritidssejlerhavn. Du kan følge med i livet i havneområdet og se de solglade boltre sig på stranden.

Læs mere

Virkeligheden overgår drømmen

Lejligheden er i virkeligheden bedre end beskrivelsen på hjemmesiden. Billederne gør ikke den retfærdighed. Udsigten fra balkonen var betagende og vi har brugt mange timer der. Lys og behagelig med alle de faciliteter man kunne ønske. Et stort plus til rejsebureauet Coltur i Sorrento, hvor vi afhentede nøglen. Der er telefoner i lejligheden, og vi kunne bare ringe til dem og spørge om alt. Meget praktisk.

Læs mere
 
search map