Hotel i Sorrento

Bellevue Syrene

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Drømmer du om fred og ro, en herskabelig villa med en eksklusiv indretning, privat balkon, panoramaudsigt over havet og vulkanen Vesuv, en skøn grøn have, swimmingpool, en fantastisk restaurant og gåafstand til centrum med butikker og togstation, så har du fundet det helt rigtige sted.

Dyrt, men dejligt

Hotel Bellevue Syrene er et lille paradis på jorden, for dig der søger noget helt særligt, og er indstillet på at betale for det. For billigt er det ikke, men det er til gengæld alle pengene værd. Den gamle villa ligger i et fredeligt hjørne af Sorrentos centrum med en skøn parklignende have, hvor du kan sidde på din egen balkon eller på den dejlige fællesterrasse i haven og nyde udsigten over havet og Vesuv, hvis ikke du vælger en af de dejlige solsenge ved poolen.

Læs mere om Bellevue Syrene

Lady & Vagabonden

En kort spadseretur fra hotellet ligger den gamle romantiske havn Marina Grande, hvor vasketøjet blafrer lystigt i vinden, mens fiskerne bøder deres garn, hvor Lady & Vagabonden nyder en frisklavet portion pasta af bedste slags og hvor der også er en lille strand, som benyttes flittigt af de lokale. Der er lige så kort til centrum med de mange butikker, togstationen med forbindelse til Pompeji og Napoli eller til den nye havn Marina Piccola, hvorfra du kan sejle både til Napoli og jetset-øen Capri.

Gratis snacks i dagens løb

Bellevue Syrene er et helt eventyr i sig selv, og byder på mange smagfuldt indrettede opholdsrum, foruden naturligvis den gode restaurant, hvor du kan nyde køkkenchefens specialiteter. Får du lyst til en lille snack eller noget at drikke i dagens løb, kan du frit forsyne dig i hotellets Club Lounge, hvor udbuddet skifter flere gange i dagens løb.

Nyd dagen på den private badebro

Hotellet ligger på klipperne lige ud til havet, så du har mulighed for at bade i havet fra den private badebro, hvor der også er solsenge og parasoller. Får du lyst til en gang massage eller en skønhedsbehandling, er der naturligvis også mulighed for det.

Værelser med balkon og havudsigt

Værelserne er naturligvis også en oplevelse i særklasse, og findes i flere forskellige kategorier, og de fleste har havudsigt og en lille balkon. Alle værelser har som minimum aircondition, minibar, værdiboks, wi-fi, telefon, satellit TV og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Bellevue Syrene

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map