Campania Sorrento for alle!

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den Sorrentinske Halvøs milde klima året rundt tiltrækker hvert år mange turister – unge som ældre – og flere vender tilbage hertil år efter år for at slentre rundt i Sorrentos mange små smalle stræder og gader og nippe til limoncello (lokalproduceret citronlikør) på de romantiske torvepladser. Sorrentinerne er kendt og omtalt som en venlig lokalbefolkning, og der skal da heller ikke megen fumlen med bykortet til, førend hjælpen er på vej.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Sorrento har et stort udbud af diverse butikker og restauranter og er perfekt både til børnefamilier og par i alle aldre. Desuden kommer man nemt rundt i området uden bil, da der går både bus og båd til den nærliggende Amalfikyst samt tog til bl.a. Napoli og Pompei. Også øen Capri nås nemt med flyvebåd (kun ca. 30 minutter) fra havnen i Sorrento og vandring på vulkanen Vesuv kan ligeledes nås på en halv- eller heldagsudflugt alt efter lyst og temperament.

In-Italia har indtil flere indkvarteringsmuligheder at tilbyde midt i Sorrento. Få kilometer fra Sorrento ligger byerne Sant' Agnello (ca. 2-2½ km) og Massa Lubrense (ca. 6 km) – også i disse byer tilbydes der ophold i dejlige lejligheder og på hoteller med uimodståelig udsigt. Nedenfor findes et lille udpluk af boligerne.

Gør som de lokale: Bo centralt i en dejlig lejlighed, hvor du har mulighed for selv at lave mad og ikke mindst nyde livet fra en solrig balkon, der er helt din egen.

Coltur Suites, Sorrento
Casa Antonella, Massa Lubrense

Udsigt, udsigt og … udsigt: For de der værdsætter udsigt og ikke behøver at bo midt på Piazza Tasso – Sorrentos centrale hovedtorv – er Hotel Gran Paradiso et godt valg. Hotellet ligger kun ca. 15 minutters gang fra Sorrentos livlige gader og er placeret således, at udsigten må siges at være værd at skrive hjem om.

Hotel Cristina, Sant' Agnello

Crème de la crème: Ønsker man, at ferien skal rumme lidt ekstra dimensioner af selvforkælelse og luksus i bedste La Dolce Vita-stil (det søde liv) er følgende to steder et godt bud på et ophold i/nær Sorrento – steder som er selv en diva som Sophia Loren værdig.

Relais Blu Belvedere, Massa Lubrense
Hotel Plaza Sorrento, Sorrento

In-Italia tilbyder mange andre indkvarteringsmuligheder i Sorrento og omegn end disse. Læs mere her: Sorrento, Sant' Agnello og Massa Lubrense.

 
search map