Anmeldelser af Residence Villa Sant'Alfonso
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God familiebolig i hyggelig lille by nær Ravello

Vi brugte en uge på Villa Sant'Alfonso i starten af juli og havde det dejligt. Børnene (7 og 9 år gamle) elskede selvfølgelig poolen, men havet ligger tæt på, og vi tog på udflugter til nye steder og strande hver dag. Parret som ejer stedet er meget behagelige og vældig imødekommende med alt. Et lille minus er jo det her med aircondition, som manglede i vores lejlighed... I øvrigt pænt og rummelig, noget spartansk med dårlig belysning, men perfekt placering som udgangspunkt for udflugter langs Amalfikysten.

Amalfikysten som feriedestination

En fantastisk smuk del af Italien! Vi havde en alt for stor lejebil (Nissan Qashqai), hvilket gjorde det besværligt i trafikken og med tanke på velfungerende bustraffik og mange trapper og gangbroer overalt og mellem byerne så tænker vi på at man måske helt skulle have ladet bilen stå. Måske når børnene er lidt ældre. Amalfikysten er relativt dyr og proppet med turister, men det kan lade sig gøre at komme væk ved at holde sig til sidegader, tips og mindre steder. Vi havde en meget fin vandretur (Valle delle ferriere) på ca 3 timer, gennem citronlunde og vandfald og det var fantastisk smukt. Et tip, hvis man har børn er at begynde vandreturen oppe i byen Pontone, så slipper I for alle trappetrinene fra Amalfi!

In-Italia's kommentar

Hej! Lyder som om I har haft en herlig ferie på Amalfikysten. Stemmer at ikke alle tre-værelses lejligheder har A/C, hvilket vi også skriver i vore beskrivelse "To af disse lejligheder har aircondition."

Residence Villa Sant'Alfonso
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Villa Sant'Alfonso
Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terrasse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Residence Villa Sant'Alfonso
 
search map